МИСИЯТА НА ЧОВЕКА Е КОДИРАНА В СЪРЦЕТО, А ЗАВЪРШЕНИЯТ УРОК Е В ОСЪЗНАВАНЕТО

Йорданка Николова

- Господи, К. попита дали Душа и Съзнание са едно?

– Не, Душата е Моят Храм, а Съзнанието е вашата опитност + Просветлението и е свързано с Ума и Вселенския Разум, но все пак са едно КАЧЕСТВО в Пътя на Душата.

В сърцето е кодирана Мисията, а в Осъзнаването е ЗАВЪРШЕНИЯТ УРОК НА ТАЗИ МИСИЯ!

- Господи, защо камъните в Калифорнийската пустиня се движат (има ясни следи след тях)?

– По простата причина, че те СА ЖИВИ СЪЩЕСТВА, макар това да е неприемливо за вас! Каквито са и всички други камъни по Земята, но тук има ТУРБОЛЕНЦИЯ, която идва от ядрото на Гея и магнитната й мантия – затова скоростта на камъните тук е ускорена, за разлика от тези на други места по Земята. Тези камъни следват пътя на Слънцето и Луната спрямо Земята през нощта, което синхронизира Енергиите им – вид радар.

Информацията е от 31.03.12 г.

Author: Вестник Психо

Вестник „ПСИХО“ излиза от месец март 1990 г. Вече 21 години, без прекъсване, на вестникарския пазар. Това е първият вестник появил се след Промяната и е едно от водещите издания в областта на езотериката до днес! Вестник „ПСИХО“ обхваща широк спектър от теми, свързани с паранормалното, човешката психика, неограничените възможности на съзнанието, психическото здраве, практичната медицина, народната медицина, пси-практиките и последните новости, свързани с научното обяснение на феномените и феноменалните явления, както и други интересни аспекти от видимия и невидимия свят!

Share This Post On