МАНДАЛА ЗА ЛЮБОВ

За да привлечете любовта в живота си, нарисувайте сами мандала, като тази, която е показана на снимката. Ето и нейната символика:

Сърцето е символ на любовта – източникът на живота. Любовта, както всички знаем, живее в сърцето. Ето защо в центъра на мандалата има две сияещи сърца – малко и голямо/мъжко и женско/. Четирите големи и осемте малки сърца засилват енергията на любовта – това се случва, тъй като увеличаването на броя символи увеличава и енергията на любовта.

Нарисувайте сърцата с розов цвят, тъй като той олицетворява нежността, вярата, любовта и помага за осъществяването на желанието ви.

Превод: А. Пламенова

Когато рисунката бъде готова, напишете под нея своето желание. Например: „Аз привличам любовта и идеалния за мен партньор/ка. Моля Вселената да ми помогне. Аз обичам и съм любим/а. Нека бъде така!“

След това сложете мандалата в рамка и я поставете на стената в спалнята си, така че когато си лягате да спите и сутрин, когато се събуждате, тя да бъде пред очите ви – по този начин постоянно ще привличате към себе си своето желание.

Author: Вестник Психо

Вестник „ПСИХО“ излиза от месец март 1990 г. Вече 21 години, без прекъсване, на вестникарския пазар. Това е първият вестник появил се след Промяната и е едно от водещите издания в областта на езотериката до днес! Вестник „ПСИХО“ обхваща широк спектър от теми, свързани с паранормалното, човешката психика, неограничените възможности на съзнанието, психическото здраве, практичната медицина, народната медицина, пси-практиките и последните новости, свързани с научното обяснение на феномените и феноменалните явления, както и други интересни аспекти от видимия и невидимия свят!

Share This Post On