ТЕА – ВЪЛШЕБНАТА МАНТРА НА ПЕТОТО ИЗМЕРЕНИЕ

Тази мантра помага на човека да влезе в света на фантазията, където се изпълняват желанията му. Произнасяйки звуците на магическата мантра ТЕА, ние настройваме своето съзнание на вълните на вълшебството, пренастройваме своя ритъм, вътрешното ни възприятие се разширява и енергията се интегрира в нашите тела – от първото до последното.

ОМ ТЕА НАМО АХ ХУМ

ОМ НАМО ТЕА ТЕА АЛО

ЕЛО ЕЛО ЕВА ТЕА РАТЕ

ИХТАР ИЛЛА САТЕ САТЕ

ОМ НАМО ЕЛО ГАТЕ

(трябва да се чете минимум 12 пъти)

Магическата дума „ТЕА“ е свещеното име на първородната майчина енергия на Петото измерение. ТЕА е вълшевство и основна могъща сила на това измерение. Произнасяйки мантрата, ние си взаимодействаме с тази сила, в резултата на което желанията ни се изпълняват във физическия свят.

Мантрата е универсална и може да се използва както за физическо изцеление на тялото, така и за хармонизация на отношения и освещаване на храна.

Енергията ТЕА е жива и чувстваща, тя е създадена от нашето собствено съзнание за улесняване в периода на прехода в следващото измерение, където няма печал, тъга, чувство за вина, апатия, агресия, безнадеждност и скръб.

Действащи и продуктивни ще бъдат силните и чистите намерения, свързани с любовта, радостта и вярата.

Докато четете мантрата, бъдете творци, визуализирайте своите желания, изречете ги на глас и всичко ще се изпълни. Ако искате да имате вълшебни сънища, четете мантрата преди сън.

И не забравяйте да благодарите на енергията ТЕА за взаимодейстието и помощта, която ви оказва.

Превод от руски: Анна Димитрова

Author: Вестник Психо

Вестник „ПСИХО“ излиза от месец март 1990 г. Вече 21 години, без прекъсване, на вестникарския пазар. Това е първият вестник появил се след Промяната и е едно от водещите издания в областта на езотериката до днес! Вестник „ПСИХО“ обхваща широк спектър от теми, свързани с паранормалното, човешката психика, неограничените възможности на съзнанието, психическото здраве, практичната медицина, народната медицина, пси-практиките и последните новости, свързани с научното обяснение на феномените и феноменалните явления, както и други интересни аспекти от видимия и невидимия свят!

Share This Post On