ЗАКЛИНАНИЕ ЗА ПРИДОБИВАНЕ НА ГОЛЯМО БОГАТСТВО

Във вторник сутринта вземете монети, без значение какви, само сумата им да отговаря на годините ви (пълни). Напълнете метална кофа с хладна течаща вода и хвърлете в нея стотинките. Прозорците и вратите трябва да са затворени. Стиснете здраво палците на двете си ръце и повторете 33 пъти над водата:

“Майчице вода! Всички пият от теб, всички те обичат. Колко много си в реката, в ручея, в океана, във всяка човешка чаша! Нека да бъдат така много и при мен (кажете си името) парите! И във вторник, и в сряда, и в четвъртък, и в петък, и в събота, и в неделя, и в понеделник! Нека да бъде така!”

Вземете парче от нов зелен плат. Намокрете го в тази вода и изтрийте с него масата, прозорците, вратата и пода на дома си, но спазвайте условието да започнете миенето на пода от вратата към най-отдалечения ъгъл в жилището.

Author: Вестник Психо

Вестник „ПСИХО“ излиза от месец март 1990 г. Вече 21 години, без прекъсване, на вестникарския пазар. Това е първият вестник появил се след Промяната и е едно от водещите издания в областта на езотериката до днес! Вестник „ПСИХО“ обхваща широк спектър от теми, свързани с паранормалното, човешката психика, неограничените възможности на съзнанието, психическото здраве, практичната медицина, народната медицина, пси-практиките и последните новости, свързани с научното обяснение на феномените и феноменалните явления, както и други интересни аспекти от видимия и невидимия свят!

Share This Post On