НЯМА ДА ИМА ТРЕТА СВЕТОВНА ВОЙНА

Йорданка Николова

- Господи, има редица пророчества, че 200 млн. армия (а засега такава има Китай) ще се изправи срещу Русия и така ще започне Трета Световна война. Ще се сбъдне ли това?

– Да, това са замисли на „Тайното правителство“, уловени от пророци и ясновидци, но това ще БЪДЕ ИЗБЕГНАТО, ПОРАДИ ЖЕЛАНИЕТО И МОЛИТВИТЕ НА МНОГО ХОРА в Азия, Русия и България – това са хора със силен Енергиен и Духовен потенциал.

Спокойно, все повече и повече плановете на Злото и неговите служители ще рухват.

- Дано, не случайно Бог ни казва, че затова се дават такива пророчества и ясновидства. ТЕ МОГАТ ДА СЕ ПРОМЕНЯТ И ИЗБЕГНАТ, АКО НИЕ АКТИВИРАМЕ ЛЮБОВТА СИ И ТАКА ЧРЕЗ МОЛИТВИ И АКТИВНА РАБОТА – ДЕЙСТВИЕ, КАЖЕМ „НЕ“ НА ЗЛОТО! Силата е в нас! И нека не забравяме, че ЛЮБОВТА НЕ Е САМО ЧУВСТВО, НО ТЯ Я Е И ДЕЙСТВИЕ!

Информацията е от 6.06.12 г.

Author: Вестник Психо

Вестник „ПСИХО“ излиза от месец март 1990 г. Вече 21 години, без прекъсване, на вестникарския пазар. Това е първият вестник появил се след Промяната и е едно от водещите издания в областта на езотериката до днес! Вестник „ПСИХО“ обхваща широк спектър от теми, свързани с паранормалното, човешката психика, неограничените възможности на съзнанието, психическото здраве, практичната медицина, народната медицина, пси-практиките и последните новости, свързани с научното обяснение на феномените и феноменалните явления, както и други интересни аспекти от видимия и невидимия свят!

Share This Post On