ДЖИНДЖИФИЛОВ АМУЛЕТ ЗА ВСЯКАКЪВ КЪСМЕТ

А. Пламенова

За да си направите този амулет, са ви нужни: кафе, захар, корен от джинджифил, канела, карамфил, зелен плат, златна връвчица.

Нарежете джинджифиловия корен на малки парченца, като се опитате горе-долу да бъдат кръгли, за да наподобяват формата на монети. Отделете едно-две кръгчета, а останалите сложете на слънце, за да изсъхнат. Между тях сложете всички монети, които имате в портфейла си.

След това сварете кафе със захар, канела, джинджифил и карамфил, като добавите и кръгчетата, които оставихте в началото на ритуала.

Докато кафето ври, кажете:

Захар за сладост и великодушие. Златен джинджифил да благослови процъфтяването ми. С този ритуал се приближавам до своята цел само за добро и само в полза. Да бъде!

Сега натопете в това кафе зеления плат и го изсушете. Завийте в него всичките изсушени джинджифилови кръгчета-монети, както и част от истинските стотинки, които оставихте на слънце заедно с джинджифила. Завържете вързопчето със златната връвчица.

Носете амулета в чантата или портмонето си, а останалите монети, които са били на слънце, дайте на някой беден човек.

Author: Вестник Психо

Вестник „ПСИХО“ излиза от месец март 1990 г. Вече 21 години, без прекъсване, на вестникарския пазар. Това е първият вестник появил се след Промяната и е едно от водещите издания в областта на езотериката до днес! Вестник „ПСИХО“ обхваща широк спектър от теми, свързани с паранормалното, човешката психика, неограничените възможности на съзнанието, психическото здраве, практичната медицина, народната медицина, пси-практиките и последните новости, свързани с научното обяснение на феномените и феноменалните явления, както и други интересни аспекти от видимия и невидимия свят!

Share This Post On