ГРИВНАТА НА МЬОБИУС НЕУТРАЛИЗИРА ВРАГОВЕТЕ И НОСИ УСПЕХ

В началото на XIX век в Германия живеел професорът по математика Август Фердинанд Мьобиус. Дълги години той работел в университета в Лайпциг, но се смятал за крайно неуспешен човек. За нещастията си Мьобиус бил склонен да вини враговете си, които му пречели да се развива. Един ден, стигнал до пълно отчаяние, той се обърнал за помощ към циганка и тя го посъветвала да си направи специален амулет… Ако и вие имате врагове в повече, възползвайте се от препоръките на гадателката. Ето как се прави вълшебната гривна на успеха:

Вземете правоъгълно парче черен плат. Дължината му трябва да бъде с 2 см повече от обиколката на китката ви, а широчината – да не превишава 2,5 см. Зашийте ъглите два по два, като събирате противоположните ъгли. Ако направите всичко правилно, ще забележите, че лентата няма обратна страна!

Носете едностранния амулет на китката на лявата си ръка и враговете ви ще загубят силата си.

Проф. Мьобиус ползвал амулета до края на живота си и той му донесъл не само успех, но и световна слава. Изучавайки удивителните особености на парчето черен плат, ученият създал знаменитата лента на Мьобиус, която до ден днешен се използва успешно във висшата математика и архитектурата. Впрочем някои физици теоретици стигнали до извода, че нашата Вселена вероятно е затворена в такава лента – според теорията на относителността… Тя намерила приложение дори в бита – оцветяващата лента на печатащите устройства, ремъчната трансмисия и много други приспособления повтарят по форма амулета на циганката. А магнетофонната лента, разположена в касетата по принципа на лентата на Мьобиус, свири два пъти по-дълго.

Author: Вестник Психо

Вестник „ПСИХО“ излиза от месец март 1990 г. Вече 21 години, без прекъсване, на вестникарския пазар. Това е първият вестник появил се след Промяната и е едно от водещите издания в областта на езотериката до днес! Вестник „ПСИХО“ обхваща широк спектър от теми, свързани с паранормалното, човешката психика, неограничените възможности на съзнанието, психическото здраве, практичната медицина, народната медицина, пси-практиките и последните новости, свързани с научното обяснение на феномените и феноменалните явления, както и други интересни аспекти от видимия и невидимия свят!

Share This Post On