ТРИ ЛЕЧЕБНИ МУДРИ

Мудра за лечение на неврастения

Ако имате проблеми с нервната система, изпълнявайте редовно тази мудра.

Сложете дясната и лявата си ръка с гръб една към друга и ги допрете. Съединете средните пръсти с палците и на двете ръце. Скръстете показалците на двете ръце един с друг, както и кутретата си. Разположете ръцете си свободно, без да ги напрягате.

Мудра за лечение на ентерит

Тази мудра е изключително ефикасна при заболявания на стомашно-чревния тракт. Тя ще излекува стомашните ви възпаления и ще подобри общото състояние на организма ви.

Допрете възглавничките на палеца и безименния пръст на лявата си ръка. Съединете палеца и средния си пръст на дясната ръка. Сложете кутрето на дясната си ръка над кутрето на лявата ръка, а средния пръст на лявата ръка – над върха на десния безименен пръст. Дръжте ръцете така, без да ги напрягате.

Мудра за лечение на брадикардия

При ускорен сърдечен ритъм, за нормализация на пулса и самочувствието, е добре да правите редовно тази мудра.

Съединете върховете на палците на двете си ръце. Сложете показалеца на дясната ръка под показалеца и средния пръст на лявата ръка. Средният и безименният пръст на дясната ръка трябва да се намират над средния пръст на лявата ръка и едновременно с това под безименния пръст на лявата ръка. Върховете на тези пръсти разположете над кутретата на лявата ръка. Кутрето на дясната ръка остава изправено. Дръжте ръцете свободно, без да ги напрягате.

Източник: mudri.ru

Превод: А. Димитрова

Author: Вестник Психо

Вестник „ПСИХО“ излиза от месец март 1990 г. Вече 21 години, без прекъсване, на вестникарския пазар. Това е първият вестник появил се след Промяната и е едно от водещите издания в областта на езотериката до днес! Вестник „ПСИХО“ обхваща широк спектър от теми, свързани с паранормалното, човешката психика, неограничените възможности на съзнанието, психическото здраве, практичната медицина, народната медицина, пси-практиките и последните новости, свързани с научното обяснение на феномените и феноменалните явления, както и други интересни аспекти от видимия и невидимия свят!

Share This Post On