ПРАКТИКА „ПРИЗИВ КЪМ СЛЪНЦЕТО”

Това е мощен призив, който може да ви помогне да се съедините със своето АЗ СЪМ Присъствие. Повтаряйте го отначало бавно, а след като научите добре думите наизуст, все по-бързо. Накрая ще достигнете състояние, при което вашият разум ще се съедини с молитвата, но вие продължавайте да повтаряте призива, дори без да се замисляте върху това, което казвате – просто така, машинално. Произнасяйки този призив всеки ден, ще откриете, че започвате да проявявате божествеността, излизаща от вас.

Визуализация: Представяйте си духовната енергия/светлина/, която излиза от вашето АЗ СЪМ Присъствие и влиза в тялото, сърцето, разума и душата ви. Представяйте си как, разпространявана от вашето сърце, тя създава огромен ореол от светлина, който се простира на разстояние около 1 метър от вашето тяло, и е отправен във всички посоки.

О, могъществено Присъствие на Бога, АЗ СЪМ,

в Слънцето и на Слънцето!

Аз призовавам Твоята Светлина,

заливаща цялата Земя,

в моя живот, моя ум,

моя дух и моята душа.

Излъчвай и разпръсквай своята Светлина!

Изтръгни оковите на тъмнината и предразсъдъците!

Зареди ме с великата чистота

на своето бяло-огнено сияние!

АЗ СЪМ твое дете и с всеки ден ставам все по-пълно Твое проявление.

Източник: liveinternet.ru

Превод: Малина Петкова

Author: Вестник Психо

Вестник „ПСИХО“ излиза от месец март 1990 г. Вече 21 години, без прекъсване, на вестникарския пазар. Това е първият вестник появил се след Промяната и е едно от водещите издания в областта на езотериката до днес! Вестник „ПСИХО“ обхваща широк спектър от теми, свързани с паранормалното, човешката психика, неограничените възможности на съзнанието, психическото здраве, практичната медицина, народната медицина, пси-практиките и последните новости, свързани с научното обяснение на феномените и феноменалните явления, както и други интересни аспекти от видимия и невидимия свят!

Share This Post On