ТЕХНИКА „ШПАГА НА СИНИЯ ПЛАМЪК” ОТ ДАНИЕЛ ДИАЗ

Тази техника има за цел да освободи практикуващите я от кармични връзки и натрупвания.

„О, мощно присъствие на “АЗ СЪМ“, моето Всемогъщо Психично тяло, хващам в ръката пламтяща Синя шпага и вдигам дясната си ръка с всичката ЛЮБОВ от цялото ми същество. Аз заповядвам на моето Висшестоящо Психично тяло да среже завинаги всички връзки и всички силни линии, които съм създал/а, в което и да е мое прераждане.

На Север посредством Земята,

На Изток посредством Земята,

На Юг посредством Земята,

На Запад посредством Земята,

И над главата ми,

И под краката ми.

Така обичано Висшестоящо Психично тяло, аз те моля да консумираш всички линии, които бяха срязани сега,чак до най-дълбоките им краища от Синия лъч и от Синята светкавица, от Синия пламък, заредена с Божествена Любов.

О, могъщо „АЗ СЪМ“, така обичано Всемогъщо психично тяло.

Благодарен/на съм ви за това освобождаване и ви моля да поддържате това състояние, до деня на моето извисяване.

Автор: Даниел Диаз

Източник: uncaminoalaascension.com

Author: Вестник Психо

Вестник „ПСИХО“ излиза от месец март 1990 г. Вече 21 години, без прекъсване, на вестникарския пазар. Това е първият вестник появил се след Промяната и е едно от водещите издания в областта на езотериката до днес! Вестник „ПСИХО“ обхваща широк спектър от теми, свързани с паранормалното, човешката психика, неограничените възможности на съзнанието, психическото здраве, практичната медицина, народната медицина, пси-практиките и последните новости, свързани с научното обяснение на феномените и феноменалните явления, както и други интересни аспекти от видимия и невидимия свят!

Share This Post On