МОЛИТВА ЗА НАМИРАНЕ НА ПОДХОДЯЩА ПОЛОВИНКА

Скъпи Господи,

Аз моля Теб и ангелите на романтиката да ми помогнете да бъда в прекрасни любовни отношения с моя/та любим/а. Моля, дай ми ясно ръководство да намеря моя/та любим/а, и ми помогни да се срещнем и да се радваме един на друг без отлагане.

Аз моля за Твоята помощ в създаването на условия, така че аз да мога да бъда в тези чудесни любовни отношения веднага.

Моля, помогни ми да излекувам и освободя всички блокажи в ума, тялото и чувствата си, което да ме направи да се радвам на голяма любов.

Моля, помогни ми да чуя и следвам Твоето божествено ръководство, което ме води да намеря и се радвам на нова любовна връзка. Аз зная, че моят/та любим/а ме търси със същата сила, с която аз търся тази личност. Ние и двамата Те молим да ни събереш заедно и да ни помогнеш да знаем и да разберем благословията на голяма любов. Благодаря Ти!

Author: Вестник Психо

Вестник „ПСИХО“ излиза от месец март 1990 г. Вече 21 години, без прекъсване, на вестникарския пазар. Това е първият вестник появил се след Промяната и е едно от водещите издания в областта на езотериката до днес! Вестник „ПСИХО“ обхваща широк спектър от теми, свързани с паранормалното, човешката психика, неограничените възможности на съзнанието, психическото здраве, практичната медицина, народната медицина, пси-практиките и последните новости, свързани с научното обяснение на феномените и феноменалните явления, както и други интересни аспекти от видимия и невидимия свят!

Share This Post On