3 КИТАЙСКИ МАГИЧЕСКИ ПЕЧАТА

А. Пламенова

Вероятно някои от вас са виждали в китайските филми разни листове с йероглифи, изписани с непонятни символи, които се лепят по вратите, върху някои предмети и т.н.

Листчетата със заклинания се носят или със себе си, или са предназначени за дома, офиса, магазина. Те съдържат молитвени формули от будизма и силата им е изключително голяма. Предлагам ви 3 такива печата:

1. Печат Qiqiu yuanwang shixian zhiтой е за успех във всяка поставена цел

2. Печат Fangwu dianmian ji zhuan xiaoshou – поставете го в своя магазин и търговията ви ще има голям успех, а продажбите ви ще се увеличат.

3. Печат Bu xingwang de fangzi bian xingwang – заклинание за разцвет на дома, богатство и изобилие.


Author: Вестник Психо

Вестник „ПСИХО“ излиза от месец март 1990 г. Вече 21 години, без прекъсване, на вестникарския пазар. Това е първият вестник появил се след Промяната и е едно от водещите издания в областта на езотериката до днес! Вестник „ПСИХО“ обхваща широк спектър от теми, свързани с паранормалното, човешката психика, неограничените възможности на съзнанието, психическото здраве, практичната медицина, народната медицина, пси-практиките и последните новости, свързани с научното обяснение на феномените и феноменалните явления, както и други интересни аспекти от видимия и невидимия свят!

Share This Post On