ЕНЕРГИЙНО ИЗЧИСТВАНЕ С ОРЕХ

А. Пламенова

Вземете 1 орех в едната си ръка и започнете да „изсипвате” върху него с другата ръка негативната енергия, която се е натрупала в организма ви. След това стиснете ореха с две ръце и помолете духовете да ви избавят от лошата енергия. Сега сложете ореха върху открит огън или котлон. Оставете го да се нагрее добре. През това време медитирайте върху него и наблюдавайте как черупката му се отваря от топлината.

Сега орехът се превръща в уста, в която изгаря цялата негативна информация, която е била натрупана във вашия организъм. Не спирайте да „изсипвате” негативната енергия върху него, докато той напълно изгори.

Това е! Желая ви успех.

Author: Вестник Психо

Вестник „ПСИХО“ излиза от месец март 1990 г. Вече 21 години, без прекъсване, на вестникарския пазар. Това е първият вестник появил се след Промяната и е едно от водещите издания в областта на езотериката до днес! Вестник „ПСИХО“ обхваща широк спектър от теми, свързани с паранормалното, човешката психика, неограничените възможности на съзнанието, психическото здраве, практичната медицина, народната медицина, пси-практиките и последните новости, свързани с научното обяснение на феномените и феноменалните явления, както и други интересни аспекти от видимия и невидимия свят!

Share This Post On