СВЕЩЕНОТО БЛАГОВОНИЕ КУФИ УМНОЖАВА СИЛАТА НА АМУЛЕТИТЕ И ТАЛИСМАНИТЕ

А. Пламенова

Набавете следните продукти:

3 части мед

3 части стафиди

1 част копал/вид смола със силна миризма, която се използва като тамяна/

1 част смирна

1 част корени от перуника

4 части сандалово дърво

1 част стиракс/бензое

2 части тамян

2 части канела

Червено вино /достатъчно, за да се намокри сместа/

1 част бензоин

3 части хвойна

2 части роза

Смесете съставките по групи – първо смолистите компоненти, после прахообразните и т.н. След това смесете всичко заедно, добавете червеното вино и разбъркайте сместа. После направете топчета от готовата консистенция и ги оваляйте в бензоиновата смола. Оставете топчетата на восъчна хартия поне за една седмица. След този срок са готови за употреба. Имайте предвид, че това благовоние дими много, когато бъде запалено, така че се погрижете за добрата вентилация на помещението, в което ще кадите талисмана си.

С тях можете да опушвате своите талисмани и амулети – Куфи не само ги очиства от натрупаната отрицателна енергия, но и увеличава силата им. Най-благотворно е влиянието на Куфи върху амулети и талисмани за любов.

Author: Вестник Психо

Вестник „ПСИХО“ излиза от месец март 1990 г. Вече 21 години, без прекъсване, на вестникарския пазар. Това е първият вестник появил се след Промяната и е едно от водещите издания в областта на езотериката до днес! Вестник „ПСИХО“ обхваща широк спектър от теми, свързани с паранормалното, човешката психика, неограничените възможности на съзнанието, психическото здраве, практичната медицина, народната медицина, пси-практиките и последните новости, свързани с научното обяснение на феномените и феноменалните явления, както и други интересни аспекти от видимия и невидимия свят!

Share This Post On