РИТУАЛ „ПАРИЧНА БУТИЛКА”

М. Петкова

Този ритуал се прави на растяща Луна. Той е много лесен, макар за него да са нужни предварителни приготовления. Единственото условие е да вярвате в неговата сила. Ето какво трябва да си набавите предварително:

5 монети от по 10 стотинки

5 монети от по 1 стотинка

5 монети от по 2 стотинки

5 бр. орехи или фъстъци

5 бр. цвят на карамфил

5 листа от царевица

5 супени лъжици пшенично брашно или 5 зърна пшеница

5 канелени пръчици

5 сусамени семена

5 зърна бахар

Докато подреждате всички необходими съставки, на масата трябва да гори зелена свещ. След като сте набавили всичко, започнете да сипвате в бутилката изброените по-горе неща. Най-добре е тя да не е твърде голяма, така че накрая да остане съвсем малко празно място в нея. Като я напълните, затворете я с капачката и, държейки бутилката в дясната си ръка/ако сте левичар – дръжте я с лявата ръка/, я разклатете. След това повтаряйте в продължение на 5 минути думите:

Билки и сребро, мед и зърно, направете така, че моето богатство с всеки ден да нараства!

Сложете бутилката където ви е удобно, но задължително всяка вечер поставяйте портфейла си близо до нея, за да го зарежда с парична енергия.

Author: Вестник Психо

Вестник „ПСИХО“ излиза от месец март 1990 г. Вече 21 години, без прекъсване, на вестникарския пазар. Това е първият вестник появил се след Промяната и е едно от водещите издания в областта на езотериката до днес! Вестник „ПСИХО“ обхваща широк спектър от теми, свързани с паранормалното, човешката психика, неограничените възможности на съзнанието, психическото здраве, практичната медицина, народната медицина, пси-практиките и последните новости, свързани с научното обяснение на феномените и феноменалните явления, както и други интересни аспекти от видимия и невидимия свят!

Share This Post On