Ритуал против уволнение и съкращение

А. Пламенова

Ако ви грози уволнение или съкращение, не се отчайвайте, а веднага, докато не е станало късно, се захванете с този ритуал.

Сложете в десния си джоб 8 монети с еднаква стойност и идете в църква. Купете 5 свещи. 3 от тях сложете пред иконата на св. Николай Угодник и от сърце кажете следните молитвени думи:

„О, Велики Угодниче Божий, дай ми своята помощ и защита”

Четвъртата свещ сложете до иконата на Спасителя Исус Христос за здравето на вашия началник, кажете следното:

„В името на Отца и Сина, и Светия Дух. Паля свещ за здравето на раба/инята твой/я …/кажете името на шефа си или собственика на фирмата, в която работите/. Амин. Амин. Амин.”

Пуснете три монети от осемте, които носите със себе си в помощ на храма.

Останалата последна пета свещ ще върнете у дома си, а петте монети извадете от джоба си, стиснете ги в юмрука на дясната си ръка. Докато вървите към къщи, не се оглеждайте и не разговаряйте с никого, докато не преминете през първия кръстопът.

Щом пристигнете у дома, сложете петте монети и свещта на масата, която предварително сте застлали с бяла покривка. В полунощ запалете свещта и, вземайки парите в дясната си ръка, отидете на кръстопът от две улици. Застанете в центъра му и с дясната ръка през ляво рамо хвърлете монетите. Приберете се вкъщи, без да се обръщате назад. Оставете свещта да догори до край.

Това е. Можете да използвате ритуала винаги, когато имате нужда. И бъдете спокойни – вече не сте заплашени от уволнение или съкращение.

Author: Вестник Психо

Вестник „ПСИХО“ излиза от месец март 1990 г. Вече 21 години, без прекъсване, на вестникарския пазар. Това е първият вестник появил се след Промяната и е едно от водещите издания в областта на езотериката до днес! Вестник „ПСИХО“ обхваща широк спектър от теми, свързани с паранормалното, човешката психика, неограничените възможности на съзнанието, психическото здраве, практичната медицина, народната медицина, пси-практиките и последните новости, свързани с научното обяснение на феномените и феноменалните явления, както и други интересни аспекти от видимия и невидимия свят!

Share This Post On