Техника за трансформация на негативни клетъчни и мисловни програми

Tehnika_negativni programi

А. Пламенова
Действието на тази практика е предназначено за ежедневно обновяване и трансформация на клетките на ДНК. По този начин постепенно ще отстраните своите негативни жизнени програми и ще активирате новите програми на любовта, радостта, лекотата, единението и Светлината.
Препоръчително е да изпълнявате практиката ежедневно сред природата или в чисто и проветрено помещение.
Преди да започнете изпълнението, направете 3 дълбоки вдишвания с вдигнати нагоре ръце и с дланите нагоре.
Сега заявете:
Аз отварям себе си за Новите енергии и вибрации на Божествената Любов!
Аз отварям себе си напълно: отварям тялото си, всички свои органи, всяка клетка, кодовете на моята ДНК за трансформация, обновление и прекодиране на негативните ми ДНК кодове към активиране на кодовете на Любовта, Лекотата, Единството и Светлината!
Медитирайте 5 – 10 минути, докато светлинната енергия навлезе през дланите ви и изпълни цялото ви тяло със Светлина и Любов. Негативната енергия ще излезе през краката/по-точно ходилата/ ви и ще премине в земята.
Усетете всичко, което се случва по време на практиката с тялото и мислите ви – обгръщайте със Светлина всички негативни проявления. Ще видите как всичко, което ви е изпълвало с дискомфорт сега се разтваря в Светлината и си отива чрез Земята.
Завършете практиката с думи на Благодарност – нека това бъде ваш свободен текст.
Предимството на техниката е, че отнема малко време, а ефектът ще се появи буквално веднага.
Успех!

Author: Вестник Психо

Вестник „ПСИХО“ излиза от месец март 1990 г. Вече 21 години, без прекъсване, на вестникарския пазар. Това е първият вестник появил се след Промяната и е едно от водещите издания в областта на езотериката до днес! Вестник „ПСИХО“ обхваща широк спектър от теми, свързани с паранормалното, човешката психика, неограничените възможности на съзнанието, психическото здраве, практичната медицина, народната медицина, пси-практиките и последните новости, свързани с научното обяснение на феномените и феноменалните явления, както и други интересни аспекти от видимия и невидимия свят!

Share This Post On