Молитва към Архангел Метатрон

Molitva kym Metatron

Бел. ред.: Тази молитва е публикувана от Мария във фейсбук групата Ангели на Светлината. Ползвайте я винаги, когато усетите нужда.
Архангел Метатрон, светлина на всички Серафими,
чрез Твоята най-чиста защита към моето тяло и моя дух, дай ми сила, за да мога да побеждавам страховете и неспокойствието си и да вървя по пътя си в името на истината.
Помогни ми с божествения си Дух и освети мислите ми, дай ми късмет и ме поддържай винаги в доверие и любов към ближните ми.
Архангел Метатрон, освободи ме от всички нечисти неща, които могат да ме въведат в грешна помисъл и поддържай светлина в дните ми, успех в начинанията ми, радост в дома ми и здраве, с което да радвам вселенския пулс.
Архангел Метатрон, позволи ми и този ден да те поздравя и да усетя благословената ти ръка над мен …….. /кажете името си/ и да бъда един/на от тези, които поддържат с чистотата и добротата на сърцата си живот в името на доброто.
Амин.

Author: Вестник Психо

Вестник „ПСИХО“ излиза от месец март 1990 г. Вече 21 години, без прекъсване, на вестникарския пазар. Това е първият вестник появил се след Промяната и е едно от водещите издания в областта на езотериката до днес! Вестник „ПСИХО“ обхваща широк спектър от теми, свързани с паранормалното, човешката психика, неограничените възможности на съзнанието, психическото здраве, практичната медицина, народната медицина, пси-практиките и последните новости, свързани с научното обяснение на феномените и феноменалните явления, както и други интересни аспекти от видимия и невидимия свят!

Share This Post On