Универсален ритуал за изпълнение на земни желания от Марина Борман

Ritual_Maria BormanА. Пламенова

Марина Борман е популярна гадателка от Казахстан. Много хора са получили помощ от нея и затова днес ви предлагам един лесен ритуал, който може да ви бъде от помощ.
За него ще трябва предварително да си набавите една сребърна монета, една бяла свещ и половин-литров буркан с капачка.
Сипете една чаша вода в буркана, запалете свещта и напишете желанието си на бял лист хартия. След като сте готови с желанието, сгънете прилежно листа. пуснете сребърната монета в буркана и сгънатия лист с желанието.
Затворете буркана с капачката и го приберете на тъмно място да престои 3 дни. На четвъртия ден, когато навън се стъмни, вземете буркана и излейте съдържанието му в предварително изкопана малка дупка под младо зелено плодно дръвче. Докато изливате водата, кажете на глас желанието си.
Ритуалът може да се прави и в градски условия – не е задължително да е на село или някъде в природата. Желанието ви може да е не само материално, а и любовно или пък за защита от негативни въздействия.
Силата на ритуала е в това, че водата, както знаем, помни информация – в случая тя ще запомни желанието ви, написано на листа, ще го попие. Когато я изливате под дървото, тя не изчезва, а продължава да работи – тогава корените на растението ще попият думите ви.

Author: Вестник Психо

Вестник „ПСИХО“ излиза от месец март 1990 г. Вече 21 години, без прекъсване, на вестникарския пазар. Това е първият вестник появил се след Промяната и е едно от водещите издания в областта на езотериката до днес! Вестник „ПСИХО“ обхваща широк спектър от теми, свързани с паранормалното, човешката психика, неограничените възможности на съзнанието, психическото здраве, практичната медицина, народната медицина, пси-практиките и последните новости, свързани с научното обяснение на феномените и феноменалните явления, както и други интересни аспекти от видимия и невидимия свят!

Share This Post On