ВРЕМЕТО ЗА КОНТАКТ С ИЗВЪНЗЕМНИТЕ Е БЛИЗО

В днешното общество ние използваме технологиите за производство на стоки, за да получим пари.
В Обществото на Галактиките парите не съществуват, а технологиите се използват с Любов за благото на всички.

В последните 60 години се наблюдава постепенно и комплексно пробуждане на човечеството и темата, че не сме сами, а съществуват и извънземни светове, е все по-дискутирана и подкрепяна от разкритите „секретни” документи на редица правителства по света.
Ние сме били свидетели на многобройни посещения през дългата история на човечеството. Многобройни са описаните събития и картини в Библията, като летящи колесници и облаци, излъчващи огън.
Не само, че не сме сами, но и Те са сред нас. Истината е толкова невероятна, че дори и „най-развинтената фантазия” трудно ще я приеме.
Лошото е, че хората живеят в илюзии. Тези, които „не знаят и се страхуват”, лесно се контролират. Във всяка държава съществува група хора, която държи да контролира останалите и се отнася към тях като към стадо овце. Ако се разкрие истината за възможностите на технологиите, законите на Вселената и че съществува живот и извън Земята, то техният контрол ще отпадне и хората ще разберат, че могат да взимат решения за израстването си. Много негативни явления от ежедневието, като насилието и войните, са използвани да създадат Страх и Контрол, да разделят хората и ги отдалечат от Истината.
Единственият начин да се измъкнете от лапите на илюзиите, е да поемете по пътя на Истината.
Но след дъжда винаги изгрява Слънце. Многобройни са цивилизациите, включително и от нашата Галактика, които очакват да ни срещнат като братя и сестри. Ние не сме само физическо тяло, но сме безкрайни и вечни. Ние сме тук, на Земята, за да разберем кои сме и да се усъвършенстваме. Егото на всеки човек сочи, че няма по-велико нещо от самия него. Егото винаги иска да има контрол и често То ви контролира, вместо вие да го контролирате.
Всеки човек се замисля дали има друг живот във Вселената. Някои възприемат това за нормално, а други не. А всъщност Вселената е пълна с живот. Има цивилизации, които са хиляди години напред в технологично и духовно ниво, има други, които са след нас. Тези, които ни посещават, имат технологии, но са и духовни личности. Те живеят в Хармония и Любов. Хармония и Разбирателство, за които копнеем отдавна тук, на Земята.
Те не ни се показват явно и за това си има причини. Но намират начини да разбудят нашите мисли и заключения. Знае се, че на Земята извънземните имат много бази в планините и под водата. Те са невидими за нас, защото са под защита на енергийни полета. Всъщност те са невидими, защото вибрациите им са на по-висока честота и идват не само от нашия космос, но и от други измерения.
Информацията за тях просто нахлува в нашия свят от книгите, телевизията, филмите, музиката и постепенно хората я възприемат като нещо нормално. Времето за контакт с тях е съвсем близо. Извънземните, както ги наричаме, имат различен външен вид, но приличат на нас и идват от Плеяди, Сириус, Орион, Венера, Марс и Сатурн.
В природата на човека е да отрича всичко, което не може и иска да разбере. Но ние сме на пътя към присъединяване към Вселенската цивилизация и е по-добре да приемем промените, отколкото да ги отричаме.
Бранимир Добрев