ДЕЙВИД УИЛКОК: АНУННАКИТЕ НИ СМЯТАТ ЗА СВОЯ СОБСТВЕНОСТ

wilcockАнуннаките представляват особена раса извънземни. Според сержант Клифърд Стоун, има 57 разновидности същества, които ни посещават в човешка или друга форма. Ануннаките са един от тези видове същества. Те са около 4,5 метра високи, облечени са в червено-черни доспехи със златисти филиграни. Носят маски и не позволяват на никого да види лицата им. Когато ануннаките се срещат със земни хора, никога не сядат – винаги стоят прави, което е много плашещо. Освен това доста добре владеят телепатията и без усилия четат мисли. Тези същества могат да нахлуят в ума ви и да ви накарат да мислите неща, които никога не сте предполагали. Всъщност, те не уважават човешките същества, а по-скоро ни приемат като своя собственост. Нещата, които са правили съвместно с някои правителства, не са особено благоприятни за нас.

Според Хенри Дикън, първата среща между тях и немците се е състояла в Хималаите по времето, когато нацистите са били устремени към властта. Именно в Хималаите е било постигнато съгласие, че ануннаките ще дадат на германците технология да постигнат военните си цели, в замяна на което ануннаките ще получат право да си построят бази в Антарктида.

Очевидно краят на немския план е неуспешен, но Дикън не уточнява защо. И все пак партньорство с ануннаките има и сега, макар и ограничено. Да кажем, че отношенията ни с тях все още са напрегнати.

Превод: Анна Димитрова