ДЕЙВИД УИЛКОК ЗА ИЗВЪНЗЕМНИТЕ, 2012 ГОДИНА И ПРОМЕНИТЕ В ГАЛАКТИКАТА

david-wilcock– Дейвид, да поговорим за безкрайността на Вселената. На нашата планета всичко се променя толкова бързо… Наскоро разговаряхме с Мичъл Бетрос за вероятността да се повтори Йелоустоун. Той не е много обезпокоен, но всички ние наблюдаваме симптомите.

И така, когато говориш за безкрайността на Вселената, какво имаш предвид?

– Ами мисля, че встъпваме в такъв исторически период, в който не можем повече да се обръщаме към мъдростта на древните и аборигените. Всъщност, в космическата концепция Разумът не е привилегия на само на човешкия живот и живите форми на Земята, а е неотменно качество на самите енергии, пространства и времена. В края на краищата всяка древна традиция, включително християнството и всички световни религии, по същество се връщат към концепцията на монотеизма. Те могат да се придържат към пантеизма до степен, в която да наблюдават йерархическите структури на живота по-добре отколкото това е възможно сега.

Всички философи, оказващи значимо влияние върху обществото, се връщат към идеята за съществуването на единния Творец. А това, че Вселената притежава дуалност, разделение, пространство и време – всичко това е един сън. По същество, всичко се свежда до единството и има само една личност. Тази личност е Едно Съзнание.

Оттук идва идеята, че всичко проявено, всичко, което виждаме около себе си, в крайна сметка е част от един сън. Ако можем да си спомним кои сме, ще проникнем зад завесата, която ни кара да мислим, че когато наблюдаваме един човек, всъщност виждаме някой съвсем друг.

– Мислиш ли, че галактиката е копие на това, което съществува във Вселената? Или ние наистина сме уникални?

– Термините, които използваш, не са конкретни. Бих казал, че доколкото Творецът е холографичен и фрактален – в този смисъл ние сме негови копия, защото се повтаря един и същ калъп. Но, ние притежаваме и цялата уникалност на снежинката, благодарение на богатството, което има всяка галактика, на която съществува живот.

В рамките на космическата концепция, с която аз работя, всяка галактика притежава личност и създава “учебен план” за еволюцията, включително и точни духовни архетипове, чрез които се преминава на всяко следващо ниво. Несъмнено, това са 7 архетипа на Тялото, 7 архетипа на Ума и седем архетипа на Духа. Всички те са обединени от още един архетип, който се нарича “Глупак” или “Търсач на Истината”.

Нашите опити се вписват в платното на Творението. Това е като да преминете през 22 опита – тогава целият път, който сте изминали в хода на еволюцията и съдбата, е свързан с това как сте се справили с тези 22 опита. Повечето хора спират още на първия или втория опит и повтарят отново и отново. Шаблоните на всичките 22 опита можете да откриете в картите Таро – 22-та Главни Аркана, включително Разрушената Кула, Дявола, Луната, Слънцето и Мага. Различните карти преставляват главните архетипи на еволюцията, чрез които ние усъвършенстваме душите си.

– Как се е удало да бъдат изобразени? Имам предвид как създателите на картите Таро са разбрали всичко това?

– Да предположим, че картите Таро са се появили преди 10 – 11 хил. години, по време на Атлантида, когато е имало контакт между хората и извънземните. Този контакт е сформирал сърцевината на “секретния материал”, който сега ревниво е охраняван от групи като Новия Световен Ред и Илюминати.

Това е бил контактът, довел до построяването на Великите Пирамиди. Едгар Кейси например в един от миналите си животи е бил жрец на атлантите Ра-Та, който е отговарял за връзката с извънземна група, с чиято помощ са построени Пирамидите.

По-късно стигаме до идеята за Зала Хроника и т. н. ето още една концепция на Кейси – в качеството си на Ра-Та той е работил с извънземна група, наречена “Ра”, а същото име знаем и от египетските йероглифи.

Извънземните са предали на хората огромен обем информация, по-голямата част от която е запазена от секретни общества. Вие няма да получите достъп до нея дотогава, докато не достигнете висока степен в някоя от тези групи. Те ще защитават тайните дори под смъртна заплаха.

Ясно е, че имаме работа с това, че Великата Пирамида е била построена като камера на посвещението, призвана да доведе човек до състояние на възнесение, чрез успешно преминаване на ритуала.

Вие трябва да се въздигнете в Пирамидата, положени в саркофаг, там ще има лечител с настроен кристал. Трябва да преминете чрез опит да се срещнете със своето сенчесто “аз”, така както то е проектирано пред вас във ди на демоническо изображение. Това би било плашещ опит, тъй като е страшно да се сблъскате с този свой аспект. Но ако го преминете успешно чрез посвещение, ще напуснете Пирамидата с много високо развити способности. Това е в основата на философията на Деизма, съгласно която “човек става бог”. Ритуалите се пазят под строг секрет, за да не може обикновен човек да придобие знания, с чиято помощ ще може да излезе от пределите на човешкия живот и да придобие свръхестествени способности.

– Но Дейвид, защо те не искат да ни дадат тези способности? Защо е толкова важно всичко това да бъде тайна?

– Ако знаете истории за това, което могат да правят такива възнесени същества, ще разберете първичната мотивация. Според книгата на Филос – Тибетеца, наречена “Обитателят на две планети”, в началото или края на 1800 година Тибетеца е предавал послания чрез малко неграмотно момче. Той описва как успял да помогне на някой, който преминал през посвещение, но употребил знанията си в името на злото.

Представете си, че този момък го преследва цяла армия, за да го убие. Неговата сила е толкова голяма, че той стои на върха на хълма, гонят го хиляди войници, а той само се прицелва в тях с палеца си. С едно мръдване на палеца всички войници падат мъртви. После, когато телата им умират, той ги съживява и ги кара да влязат в реката и да се удавят. Това е много страшна сила. Древните школи на мистериите са се бояли, че ако обикновен човек придобие такива способности, може да ги използва за собственото си издигане. Затова се счита, че не трябва да се позволява на първия срещнат да премине посвещение.

Това е изходната мотивация. Разбира се, извънземните същества, които са ни дали технологията, никога не са планирали, че ние ще я използваме в такава негативна светлина.

Ако се замислите от друга гледна точка, положението е следното: в Пирамидата могат да бъдат едновременно поне двама души. Тогава позитивното действие на единия може да занули действието на негодника, който тръгва по лошия път. Но в същото време знанието може да бъде силно изопачено от негодника. Ето още едно важно положение.

Философията на египтяните е свързана с ин – ян концепцията, позитивните и негативните сили във Вселената и това как тези две противоположности се сблъскват една с друга в името на духовната еволюция.

Сега Илюминатите изопачиха тази философия до идеята, че за постигане на най-високото духовно развитие трябва да изпитваш двете крайности – позитивното и негативното поведение. Затова те едновременно жертват огромни суми пари за филантропски организации и хуманитарни проекти, а в същото време са въвлечени в много неблаговидни дейности.

– Разкажи ни за Хенри Дикън…

– Хенри Дикън е удивителен случай. В началото научих за него от интервюто в Проект Камелот, направено от Бил Райан и Кери Касиди. Докато четях интервюто, аз открих, ч той дава някаква много интересна информация, която включва факти, кратки свидетелства, които съм чувал и от други свидетели. Никога не бях чувал някой друг публично да разказва тези неща, никога.

Минаха две години и тогава ми се удаде възможност да поговоря с Хенри. Едно от нещата, за което ми се иска да поговорим сега, е свидетелството на Дикън, свързано със Звездната врата. Освен това ми се ще да обсъдим и идеята за съществуването на 40 – 45 различни видове хора, с които аз лично съм се срещал и в хода на разни засекретени проекти. Това е толкова зашеметяващо, че направо е умопомрачително.

– Говориш за технологията на Звездната врата. Мислиш ли, че тя наистина съществува?

– Няма никакво съмнение. Трябва да се знае, че Филаделфийският експеримент беше напълно реален. Ако проверите историята в детайли, ефектът, довел до Филаделфийския експеримент, бе открит от Военноморския флот. Използвали са високоинтензивна електромагнитна спойка за строителството на военните кораби. Има определена величина на енергийната интензивност, която се достига с помощта на обикновена електромагнитна енергия – именно с нея се свива пространството. То се свива в себе си и се създава ефекта на пространствено-времевия тунел.

Из запис на шоуто “От бряга до бряг” с водещ Джордж Нури, 4 януари 2009