Дошло ли е Царството Божие?

Пенчо Бойчев

Цялата програма на Апокалипсиса ще продължи около 3 години и половина

Нибиру идва, в това няма никакво съмнение. Резките климатични промени и глобалното затопляне се дължат на промени в магнитното поле на Земята и на Слънцето, предизвикани от гигантската планета. Тъй като не знаем точния радиус на планетата, изчисленията за масата на Нибиру могат да бъдат само приблизителни. По мои груби изчисления Нибиру има маса между 4600 до 8000 земни маси (виж в “Теория на всемирната гравитация”). По-късно, след отпечатване на книгата, попаднах на изказване на Учителя Петър Дънов за Нибиру, където той уточнява размера и масата на планетата 5000 пъти по-голяма от Земята и 16 пъти по-голяма от Юпитер. Затова Нострадамус я нарича “чудовище”.

“В новите времена откриха Нептун, Уран и сега са открили още планети. Едната е голяма, както земята, а другата предполагат да е шестнайсет пъти по-голяма от Юпитер, пет хиляди пъти по-голяма от земята.” /Петър Дънов – Двадесет и трето утринно слово, 4 април 1943 г./

Какво очакваме да се случи при преминаване на “чудовището”?

Първото събитие, което скоро предстои, ще бъде мощен световен трус.

Такова силно земетресение човечеството не помни, защото не е имало подобен случай от потъването на Атлантида насам. Все пак, земетресението ще има епицентър, където трусът ще е най-силен. В района на максимума хора и животни ще хвърчат във въздуха на 10-20 метра височина.

Откровение 6.12: “И видях, когато отвори шестия печат, че стана голям трус: слънцето почерня като козиняво вретище, и цялата луна стана като кръв;

6.13: небесните звезди паднаха на земята, както смоковница, разклащана от силен вятър, мята неузрелите си смокини;

6.14: небето биде преместено като свитък, когато се свива; и всички планини и острови се вдигнаха от местата си.”

Къде може да се очаква да бъде този епицентър?

Аз смятам, че Бог би избрал за целта по-рядко населено място, защото представете си какво би се случило с един мегаполис – купчина бетон, почти без оцелели жители. Божият гняв, обаче, действа избирателно за да не погинат тези, които носят Божия печат. Според някои предсказания, Великата пирамида ще се разцепи на две части. Ето защо

може да се очаква, че епицентърът на труса ще бъде в пустинята Сахара. Втори трус ще се прояви в срещуположната земна точка, която се намира в ТихиЯ океан.

Следователно трябва да се очакват мощни вълни цунами в Средиземно море и в Тихия океан.

По-късно ще се образува цунами и в Атлантически океан, което ще засегне Северна Европа. Земните полюси няма да се преместят при това преминаване. Това ще се случи месеци по-късно след II Пришествие.

Какво събитие ще представлява II Пришествие на Христос?

При Второто Пришествие ще дойдат 500 милиона светли същества, които ще се вселят у хората,

готови да ги посрещнат. В хора, които не се страхуват, които не са заблудени от черните духове, които са готови да се жертват за Любовта и Истината. Те ще повдигнат съзнанието им на ново по-високо ниво и ще отворят новите им сетива. Това означават думите на Христос “ние ще дойдем при него и ще направим обиталище у него”. Светлите духове ще дойдат като огън от небето, защото както казва ап. Петър “Господ е пояждащ огън”.

Не всички хора по Земята имат възможност за оцеляване. Процесът на определяне в принадлежност към качествено различни групи на човечеството в две части – условно наречени в Библията кози и овци, вече е приключил. Сега започва процесът на разделяне. Козите са тази част, която е злоупотребила с власт, с пари, нарушавала е многократно 10-те Божи заповеди. Те съставляват онези 2/3 от населението на Земята, които нямат шанс да влязат в Новата култура в този живот, затова ще бъдат изметени, ще станат на тор.

Захарий 13;8: “И в цялата земя, казва Господ, Две части от жителите й ще се изтребят и изчезнат, А третата ще се остави в нея.

13;9: И тая част Аз ще прекарам през огън, Пречиствайки ги както се чисти среброто, И изпитвайки ги както се изпитва златото. Те ще призоват Моето име, И Аз ще ги послушам; Ще река: Тия са мои люде; А те ще рекат, всеки един: Господ е мой Бог.”

Това ще се случи след като

започнат граждански войни в Европа и САЩ,

ще продължи три денонощия, когато цялата Земя ще бъде обгърната с тъмен космически облак от отровен прах. Две трети от изостаналото човечество ще замине в другия свят, ще загинат всички диви животни и пчели. От този момент нататък до прехода към ново тяло не ще има цивилизация, каквато познаваме, няма да има електричество, промишленост, телевизия, интернет, водоснабдяване, газ, транспорт, магазини, GSM, автомобили, няма да има медицинско обслужване.

Оцелялата една трета, символизирана с овците, ще се прекара през огън и вода, през големи страдания и изпитания между любовта и омразата.

Цялата програма на Апокалипсиса ще продължи около 3 години и половина.

Който издържи изпитанията до край, ще влезе в новата култура с ново етерно тяло, ще заживее в Царството Божие, което сега започва да слиза на Земята.