Европа щяла да стане Мюсюлмански континент

muslim-woman_64Глобалната култура, която нашите деца ще унаследят, ще бъде коренно различна от тази, в която живеем днес! Това което ще видите, не е призив за война между цивилизациите, а по-скоро вопъл за самоанализ и самокритика.

Време е сериозно да се замислим за кризата в морала и девалвиралите семейни ценности… и да се променим, ако искаме да оцелеем като цивилизация!
Раждаемостта намалява и населението на Европа би трябвало да се свива. За броени години Европа би трябвало да спре да съществува. Но защо не е така? Имиграцията! 90% от имигрантите са от Ислямски произход. 30% от децата във Франция вече са мюсюлмани. Статистиките показват – само след 39 години Франция ще е ислямска нация. До 2025 година едно от всеки 3 деца в Европа ще е мюсюлманче. Няма нужда от терористи и бомби, Европа ще стане мюсюлманска в близките десетилетия.
Германското правителство наскоро излезе със следното заявление: „Намаляването на германското население вече не може да бъде спряно. Спиралата на бързо намаляване е необратима… ще бъде мюсюлмаска държава до 2050.“
Муаммар ал-Каддаафи заявява: „Виждаме знаци, че Аллах ще даде победа на Исляма в Европа, без мечове, без оръжие, без завоевателни действия.“
Католическата църква неотдавна извести, че мюсюлманите вече са надминали броя на вярващите католици. Ако настоящият им прираст продължи, скоро ислямът ще бъде доминиращата религия в света.