ЗЕНОН – ПЛАНЕТАТА НА “ОТЦИТЕ-ОСНОВАТЕЛИ”

isuusРазговори с Исус

Веднъж, силна светлина привлече вниманието ми. Аз я последвах. Светлината идваше от дъното на тунел. Засилих се към нея… Когато пристигнах на “другата” страна, постепенно започнах да разпознавам различни обекти. Видях голям океан със спокойна водна повърхност. Видях планини покрити със зеленина. На върха на планината имаше сграда. Архитектурата беше перфектна.

Трудно бе да се различи, че изкуствено създаденият обект не е част от планината. Постепенно разбрах, че сградата- град е толкова голяма, че милиони могат да живеят в нея. Аз не видях пътища или заводи, или каквито и да било познати на Земята симптоми на цивилизация. Бях на брега. Там имаше някакви същества. Те изглеждаха, като хора, но ръцете им стигаха до земята. Имаха крила… те летяха. Казах си: “О, Исусе, къде си?”

– Аз съм тук, както винаги. Ти знаеш това.

– Исусе, аз не те виждам.

– Аз съм едно от тези същества на планетата.

– Колко далеч от Земята е тази планета и как се казва?

– Наричат я Зенон. Планетата на “Отците Основатели”. Тя е и далече и близко. Не забравяй, че всичко съществува на същото място и в същия момент. Само трябва да се промени вибрацията и ти може да бъдеш навсякъде.

– Аз все още не мога да разбера как това може да бъде направено, освен на духовно ниво.

– Това е пътя, по който да започнеш.

– Кои са “Отците Основатели”?

– Това са първите живи същества. Те са само дух сега, но могат да се материализират където и да било във вселената. Те имат специална грижа за Земята. Те са първите живи същества създадени от Бог. И той видя, че е добро и разпростря живота навсякъде по вселената. Той се наслаждава на чувството на създанието и развитието.

– Какво е чувството да бъдеш от “Основателите”?

– Вечен! Чувството е че си, колкото можеш да си представиш стар, архаичен… древен, …. древен … но винаги изцяло присъстващ. Вечен е чувството на “Основателите”.

– Исусе, защо си сега в това материално тяло?

– Човек не може да усети всички удоволствия на света, ако е само дух.

– Така, че ти си там, за да се позабавляваш?

– Това е нещо като “ваканция” преди идването ми на Земята.

– Значи ти сега не си вече “Дух”?

– Моето физическо превъплъщение не променя духовното ми покритие на Вселената.

– Какво място е тази планета? Много е спокойна и аз не усещам каквито и да било “лоши” вибрации.

– Може да го наречете “Раят”.

– Добре де, къде е “Адът” тогава?

– “Адът” не съществува! Но вашата планета Земя прилича на “АД” сега.

– Защо?

– Вашата планета е много специално място във Вселената. Експериментът, който ние наблюдаваме е уникален. Там живеят различни раси, има различни вярвания, има огромен антагонизъм и поляризация. Вие създавате вашия собствен “АД” на Земята. Същевременно планетата има изключително силна духовна енергия. Когато тази сила, тази енергия се канализира в една посока, тогава планетата ви ще бъде вашия “РАЙ”.

Тук ще направя малко обяснение за моя шаблон на образа за Рай, който ми е бил втълпен през годините. Беше ми казвано, че Раят ще бъде някъде където, хората ще се обичат, няма да правят нищо, ще се разхождат по зелените полета, ще галят тигрите по главите и ще слушат ангелски песни. И така във вечността… Това за мен би било добре за ден, два, но само като си помисля, че завинаги във вечността няма да правя нищо друго освен да се разхождам, да галя тигри и да слушам ангелска музика … ами че това си е жив АД!

– Знаеш ли Исусе, че образа, който ние имаме за “Рая” ме кара да съм нещо несигурен… Аз не бих искал да загубя…

Исус, разбира се, знаеше какво искам да кажа и ме прекъсна:

– Вие нищо няма да “загубите”. Вие ще имате и изпитвате същото забавление и вълнение от живота както сега. Вие ще използвате вашата изобретателност, за да създавате вашата реалност. Казано простичко, вие ще имате вашите места за танцуване, за концерти и театри, вие ще творите изкуство, вие ще правите открития, вие ще правите секс, вие ще се наслаждавате на природата, вие ще запазите вашите емоции, чувства и усещания… всичко ще бъде същото, освен че няма да има никакъв антагонизъм между хората, те ще са си припомнили кои са, те ще се разбират един друг, както никога преди, те ще се подкрепят, ще има само ЛЮБОВ!

Цялата тази информация, всичките тези разговори идват само във форма на енергия, във форма на мисли, във форма на идеи. Това са мисли, които могат да идват от подсъзнанието ми. Може да е информация, която да съм учил или чувал през годините от различни източници. Това са мисли, които ми идват по време на медитация и са “преведени” на моя език според това както аз съм го разбрал и речниковия запас, който притежавам. Разбрах обаче нещо важно и безапелационно, че който и да е, добирайки се до единствения истински източник, ще получи същата информация. Аз нямам начин да го докажа, нито пък искам да го доказвам. Нищо от което казвам не трябва да се приема като, правило догма или закон. Освен ако има някакъв смисъл за вас. Ако ви доставя удоволствие. Ако вие го желаете и ви прави щастливи.