ИГОР СМОРОДИН: ЦРУ УБИ АСТРОНОМ ЗАРАДИ НИБИРУ

ИГОР СМОРОДИН: ЦРУ УБИ АСТРОНОМ ЗАРАДИ НИБИРУ Откриването на Нибиру повече прилича на детективски роман, отколкото на нормално научно откритие.


Предисторията на това откритие трябва да търсим в далечната 1821 г., когато Алексис Бувард е писал за Уран. По това време науката е знаела за съществуването на 7 планети – Меркурий, Венера, Земя, Марс, Юпитер, Сатурн и Уран. В своите наблюдения, авторът предположил, че неизвестно досега небесно тяло, посредством гравитационно въздействие, влияе върху орбитата на Уран. Това е т.нар. 8-ма планета, която била неоткрита дотогава. През 1843 г. е открит Нептун. През 1846 г. френският астроном Урбен Леверие открил смущения в орбитата на Уран, а малко преди това други учени открили и смущения в орбитата на Нептун. Така вече се търсела 9-тата планета, която влияела и върху орбитата на Нептун. Тя била наречена Планетата Х. това се оказало обаче, че е планетата Плутон, при която също има аномалии със спътника й Харон.

През август 2006 г. Международният астрономически съюз изключи Плутон от планетите от Слънчевата система, защото по своите характеристики тя повече прилича на гигантска комета. И така в Слънчевата система останаха 8 планети, но Планетата Х се нарича 10-та.

Вадим Илин, в своята статия “Зловещата тайна на 10-тата планета” пише: “През 1978 г. Робърт Харингтън и Том ван Фландерн, американски специалисти в областта на небесната механика от обсерваторията на американските военноморски сили във Вашингтон, получиха неоспорими доказателства, че орбитите на Уран и Нептун се променят вследствие гравитационното въздействие на някакво неизвестно космическо тяло. Последвалите изследвания показват, че тайнственото тяло има маса 3 – 4 пъти по-голяма от тази на Земята. Сложно компютърно моделиране, осъществено от двамата учени, им позволило да предположат, че Планетата Х преди векове е въздействала гравитационно на орбитата на Плутон и неговия спътник Харон, който преди е бил спътник на Нептун.

През 1982 г. НАСА официално призна, че е възможно съществуването на 10-тата планета.

Малко хора знаят, че през 1992 г. се е състояла историческа среща между Харингтън и Ситчин. Това е станало след като Харингтън прочел написаното от Ситчин и разбрал, че Планетата Х и планетата Нибиру за древните шумери са една и съща планета. На Харингтън му станала ясна причината за аномалията “Пионер” –

защо корабите “Пионер” се отклоняват от курса си.

“Пионер” 10 и 11 стартирали през март 1972 г. и април 1973 г., които първи достигнаха трета космическа скорост и започнаха изследвания на далечния космос. Те започнали да се отколоняват от курса си с около 386 хил. км, след като изминали 10 млн. км. И в двата случая отклонението от курсовете им било едно и също. Учените не могли да дадат обяснение, но на Харингтън му било ясно, че причината е същата, както при орбитите на Нептун и Уран – гравитационно влияние на огромно небесно тяло, каквото е планетата Нибиру.

След дискусията със Ситчин, станала повече от ясна и траекторията на Нибиру – трябвало да се търси от южното полукълбо. И Харингтън подал заявка за използване на телескоп в Нова Зеландия.

Американският астроном

Робърт Харингтън бил убит веднага

след като подал тази заявка. Тайното световно правителство, което преди това бе наредило убийството на Джон Кенеди /1963 г./, издало заповед за ликвидирането и на Харингтън. Той бил убит чрез инжекции с лекарство против скоротечен рак. Астрономът починал на 23 януари 1993 г. в страшни мъки пред очите на роднини, близки и колеги.

Това било сигнал за всички астрономи да не се занимават повече с тази забранена тема. Основателите на сайта zetatalk.com реагират на убийството му със статия, в която се казва:

“Любим метод за убийство в ЦРУ е болестта.

ЦРУ предпочита болестта пред сърдечния удар, тъй като това вече е използвано многократно и е доста подозрително. При мъчителната болест има още едно преимущество – този, който трябва, вижда страданията. В случая става дума за убийствена инфекция, която била открита и у няколко личности в CSETI – имплантиран рак и тумор в мозъка, какъвто преживя мениджърът на CSETI Клинтън. Такива “послания” са насочени към учени, които трябва да замълчат.”

Смъртта на Харингтън обаче, явно не е уплашила всички, защото астрономи продължават да загиват.

Повечето от жертвите са искали обществото да научи причината

за сегашната променлива природа, земетресения и предстоящата активност на вулканите. На някои от учените приживе са били обещавани безопасност, работа в оборудвани бункери, а след преместването на полюсите/което се очаква скоро/ – оцеляване и богат живот.

И всичко това се прави от “хуманни” съображения – след научаване на истината да не настъпи хаос и паника сред човечеството.

С или без жертви обаче, Нибиру приближава Земята.