ИЗВЪНЗЕМНИ ПОМАГАТ НА НИКОЛАЙ ОВЧАРОВ

„Извънземните помагат на археолога Николай Овчаров, за да може той да открие съкровища на Трапезица и Царевец“ – това пише местният всекидневник „Борба“.

Още на 15-и юни т.г. великотърновец вижда в небето над старата столица светещи обекти, които според него са летящи чинии. Той прави няколко снимки, които изпраща до медиите и обяснява, че „зелените човечета“ са стояли над града близо три часа, като постоянно си сменяли позициите. Те се появили и на следващия ден, но бързо изчезнали в посока север. Според археолози и иманяри „светещите обекти“ се опитват да помогнат на археолозите Николай Овчаров и Хитко Вачев, които в момента правят разкопки на хълма Трапезица.

„Наистина, мястото може да бъде смятано за енергиен център. Тук са се съхранявали тленните останки на свети Иван Рилски, концентрацията на църкви също е голяма. Подобни енергийни центрове, за които даже пророчицата Ванга говори, са Царевец и Килифаревският манастир”, казва археологът Мирко Робов.

Иманярите във Велико Търново са на мнение, че извънземните „са паркирали“ точно там, където е била държавната монетарница и се опитват да ни помогнат, за да ги открием.

Мистерията около случая все още не е разгадана. Но всички гробове, съкровища и останки от Средновековието, над които са кръжали „гостите“, ни дават повод за размисъл. И дали пришълците са тук с добри намерения или не, предстои да разберем.