Извънземни пратили военни в Царичина

mailgoogleКрадци на генни банки са свили от дупката лабораторията на човека, разкрива петата книга от поредицата „Големите мистерии“

Мистерията Царичина разпалва въображе-нието на българите вече близо 20 лета

Военни са били облъчени с психотронно оръжие, което ги е зомбирало против волята им да копаят повече от две години в село Царичина. Това е едно от сензационните разкрития, които прави петата книга от поредицата на „Стандарт“ „Големите мистерии“. Четивото „Мумията от Царичина“ излиза на пазара на 1 юли и разкрива една от най-големите загадки в най-новата история на България – секретната операция в костинбродското село.
Според разкази на военни, те са търсили първия човек на земята. Информацията къде да копаят са получавали от извънземна цивилизация от съзвездието Феникс. Полковници обаче признават, че някаква „невидима сила ги е карала да въртят кирките“, докато съществата с извънземен произход – Роро и Сорел, са им задавали вярната посока. По това време у нас навлиза технологии за обработване на съзнанието от Русия. Някои предполагат, че военните са станали жертва на Биг Брадър.
Цялата царичинска епопея започва след пророчески сън на местен жител. Бившият асансьорен техник Димитър Кекеменов непрекъснато сънува, че недрата на селото пазят голяма тайна. Отделно в неговия род от поколение на поколение се предавала легенда, че там е закопано съкровището на цар Самуил. През есента на 1990 година бившият асансьорен техник се решава да сподели тайната на своя род, след като сънува Вазов, Раковски, Левски и Ботев, които му казали: „Димитре, българино, поведи българите“. Армията взима присърце твърденията, че там има скрито съкровище. Военните се решили на операцията, защото според екстрасенсите, които по това време работят в Генщаба, в недрата на Царичина е скрита мумия с извънземен произход или кутията на Пандора, която ще превърне България в световна суперсила.
На шести декември местните чуват първия рев на багер. Той започва да дълба на посоченото от селския пророк място. Военните лъжат любопитните баби, че ще оправят прекъснат телефонен кабел, тъй като оттам минават комуникациите на намиращото се на няколко километра войсково поделение. Копаят само офицери на ръка, войници не се допускат в шахтата. Те са напътствани дистанционно от Генщаба, където е контактьорката Ели Логинова. На обекта пък са екстрасенсите Марина Наплатанова, Димитър Сираков и Дора Синева-Петрова, които анализират информацията от невидимата раса и я предават на полковниците. На дълбочина около два метра се появила материя, обагрена с бял, жълт, вишневочервен, кафяв и сив цвят. По думите на офицерите, личали и каменни зидове. Половин метър по надолу обаче се случва нещо, което до ден днешен никой не може да обясни. Хидравличната стрела на чисто новия багер блокира, а после гасне и двигателят. Поведението на багериста също било изключително алогично. Той изпада в особено психично състояние, криви лицето си с мъка движи лостовете, управляващи греблото. Хората на ген. Любомир Динев, гледащи го отстрани, пишат в доклада си за първия ден, че е човекът изглеждал все едно му е пуснат електрошок. Екстрасенсите веднага казват, че съществата отгоре „блокират“ работата и веднага трябва да се спре. Извънземните искали военните да изоставят машините и да копаят на ръка, иначе щяло да стане „голям сакатлък“.
Малко по-надолу „фениксите“ спускат информация, че предстои разрушаване на плоча за биологична защита. Разбиването й трябвало да се извърши с всички средства за защита и при непрекъснато дезинфекциране. Според съдържанието на информацията в плочата за биологична зашита били вградени много опасни бактерии, които, ако не бъдат обезвредени в процеса на разрушаването, нищо добро не очаквало Земята. Тъй като те се размножавали много бързо и за кратко време на света ще настъпи Апокалипсис.
След първата година къртиците с пагони се натъкват на соларна оптична система. Тя се задействала от слънчев лъч в точно определен час от деня. Цялата одисея, както и всички паранормални явления, които се случват под земята, подробно са описани в книгата „Мумията от Царичина“.