ЙОРДАНКА НИКОЛОВА: БЕГЛИКТАШ Е МЯСТОТО, КЪДЕТО СЕ ВОДИ БИТКАТА АРМАГЕДОН

d091d0b5d0b3d0bbd0b8d0bad182d0b0d188-d0a1d0bbd18ad0bdd187d0b5d0b2d0b8d18fd182-d187d0b0d181d0bed0b2d0bdd0b8d0baНа Цветница /12.04.09/ ходихме в Бегликташ – край Приморско. Този мегалитен комплекс е открит от археолога и директор на Регионалния бургаски музей н.с Цоня Дражева. Според нея това е светилище на траките СКИРМИАНИ от 2000 г. пр. Хр. Или може би и по-рано.

Денят бе слънчев, духаше силен вятър, но между камъните бе топло и приятно. Разхождах се между мегалитите, четяхме от списание „8” назованите места, но… аз се чуствах странно. Единствената мисъл, която ехтеше в мен като глуха камбана бе: „Нищо не е каквото го мислят”.

Само за голямата фигура в дясно получих мисъл, че е „Слънцето”. Тъй нареченото ложе аз го виждах с очи и се чудех какво е. На много места виждах очи и усти – змийски, и се чудех какво правят тук.

Така наречения „Слънчев часовник” изобщо не го видях като такъв. Чудех се защо „питките са цепнати”. Същите странни цепнатини имаха и камъните на „Лабиринта”. Нито „Тронът” бе Трон. Имах чувството, че е било „Шапка”, която е паднала. Имах усещането, че това са кубчета на голямо дете, размесени по негова си логика. Имах огромно желание да видя това място от високо – поне на 3 м/възможно е и това да стане със съдействие на приятели в бъдеще/.

От една седмица ме измъчва въпросът, какво е това?! Сигурна съм, че не е тракийско дело, а е нещо много по-старо, дори древно, но наред с това нещо не ми даваше да питам нито там, нито до сега. Това бе като въпрос, който зрее, но… моментът не е дошъл.

И изведнъж днес, разглеждайки /за кой ли път/ списание „8” и чудейки се какво е това, прозвуча една дума-отговор „АРМАКЕДОН”. Тогава изведнъж осъзнах, че това не са човешки, нито природни ваяния, а са вкаменени гущероподобни същества. Тук е била битката АРМАГЕДОН, когато св. Георги с копието си убива ЗМЕЯ.

Разбира се, не забравям, че недалеч са били кристалните Пирамиди на Хелиос от Плеяди /сега на дъното на Черно Море/. Явно е имало енергиен пробив и

от тук са проникнали тези нискоенергиини същества.

Тук е била битката АРМАГЕДОН,

където Бог е вкаменил всички тези същества в техния естествен вид и размер, за да се помни завинаги, че имат споразумение с Бог за ненападение на Земята и каналът е затворен чрез вулкан. Вероятно хиляди години след това траките са използвали това място – вече силно Енергийно – за свои ритуали и мистерии.

– Но какво би казал Ти, Господи? Дали наистина е вкаменена битката? На колко години е това? Според мен, т. нар. „Слънчев часовник” и „Лабиринта”са вкаменени редици от главите на тези змеевидни чудовища?

– Това, дете, бе една мраморна площадка на Слънцето – арена за възлеяния и почитане на живота, това бе и площадка за връзка с небесата – писта, но там настъпи Енергиен пробив и започна настъпление на сили от друго измерение, желаещи да завладеят Земята. Тук те намериха канал за трансформация и адаптация към живота, както и начин за завладяване. Тогава моят син Иисус – Бог Хелиос /едно от превъплъщенията му/ бе този, който взе нещата в свои ръце и овладя този пробив, заедно с моите Войни те овладяха тези сили и ги вкамениха чрез лава.

Да, наистина това е битката при АРМАГЕДОН! И това е моят подпис с тях!

Тази битка е преди 1 800 000 години. Да, след това траките продължиха чрез свои мистерии да подновяват тази битка – за да се помни, че тук е моят подпис с тези същества за опазване на земята!

20.04.09 г.

Стара Загора