ЙОРДАНКА НИКОЛОВА: МОЖЕМ ДА ОБЛЕКЧИМ ЗЕМНИТЕ КАТАКЛИЗМИ

danchetoПоводът за това интервю е най-новата книга на Йорданка Николова “Съкровищата на тракийските царе – 2012”. В нея авторката отново ни дава повод да се замислим кои сме, от къде идваме и накъде сме тръгнали. Чрез нея Бог ни дава кураж и ни призовава да бъдем спокойни и да не се страхуваме от нещата, които се случват по света, защото Той обича всички ни, без значение дали сме добри или лоши. Основната нишка, която преминава през цялата книга е призивът за ВЯРА, ЛЮБОВ И ПРОШКА. Тези три думи навсякъде са написани с главни букви, вероятно за да се опомним и разберем колко са важни.

Четейки петата част на “Съкровищата”, изпитах усещане, което не съм имала никога досега. То не може да се опише, може само да се почувства, а, повярвайте ми, чувството е невероятно. Честно казано, в началото имах намерение да прочета книгата набързо, защото трябваше да се подготвя за това интервю, обаче не се получи… Тази книга сама налага ритъма на четене и моето желание да я прегледам по диагонал не се увенча с успех.

Позволявам си да се обръщам към Йорданка Николова неофициално, тъй като освен, че я уважавам за дарбата, която има, и за желанието й да бъде полезна на хората, я обичам като приятел, който ми е помагал в трудни моменти.

На ВСИЧКИ ще се даде шанс за спасение

– Много хора не вярват, че земен човек може да разговаря с Бог. Ти самата, в началото на твоите контакти, си се притеснявала да споделиш с родителите си, че имаш тази дарба. Какво би казала на невярващите?

– Казвали са ми и това, но то е дошло от църковните канони, че Бог не говори с хората, а всъщност в самата Библия, Го е правил нееднократно- спомнете си Мойсей. Мен Бог нееднократно ме увери, че говори с ВСЯКО свое дете, но ние НЕ си позволяваме да го чуем

А Бог е и всичко, което ние възприемаме и разбираме, но и всичко останало. Той е и Информация, която аз аз приемам, защото

ПОВЯРВАХ В ТОВА, ЧЕ БОГ Е В МЕН И МЕ ОБИЧА, КАТО МОЙ ОТЕЦ.

Аз знам, че ВСЕКИ БАЩА ГОВОРИ С ДЕЦАТА СИ И Бог знае как да направи това, без да ни нарани. Вярва се, че Той е с много силна Енергия, на която ние не издържаме и затова се казва, че Бог не говори с нас.

– В своите разговори с Бог си предрекла много събития, включително природни бедствия, които вече са факт. Например, голямото земетресение в Италия миналата година, както и вторичните трусове в Хаити тази година. Знаейки предварително какво ще се случи, страхуваш ли се?

– И ДА И НЕ. Страхувам се от катаклизмите заради тяхната разрушителност и жертви. Но от Контактите си разбрах, че това е начин и Души, извървели своя Път, така намират начин да се приберат и особено в тези 2 – 3 години, за да могат да се върнат отново в други тела и разум по-готови за Новото време.

Но и не изпитвам вече страх, защото разбрах, че Преходът не е с цел нашето изтребление, а напротив – да преминем към по-добро наше развитие и на материята, и на Духа.

Аз вярвам в Бог, в Неговата Любов и Милост, както и вярвам, че животът няма да свърши и затова съм оптимистка, въпреки катаклизмите.

– Лошите неща и събития част от Прехода ли са или програма на злото, което цели да ни обърка и обезвери? Изобщо какво е Преходът и Преход към какво?

– От хилядолетия Пророци и Учители ни призовават към Прошка и Любов, както и към безприкословна Вяра. И когато за пръв път Бог ми каза, че през 2012-2014 г. предстои Преход и ми описа през какво ще премине Земята, аз съвсем по човешки се надявах това да се отложи, после ми домъчня за всички хора и за добрите, и за лошите, и за децата, и за животните и растенията, но Бог ми каза да не се притеснявам, защото

на ВСИЧКИ ще се даде шанс за спасение,

а за децата е помислено, както и за животните. Бог ми каза също, че така ще се стекат обстоятелствата, че хората ще преоценят своите ценности и ще се обърнат към Бог. Бог ми каза, че ние, хората, със своята промяна към добро, чрез Прошката, Любовта и Вярата,

МОЖЕМ ДА ОБЛЕКЧИМ ЗЕМНИТЕ КАТАКЛИЗМИ.

Спомнете си предсказаното от г-н Лещански земетресение в Кърджали, което предизвика доста паника, но не се състоя – всъщност имаше, но слабо. Ние в цяла България се молехме на 1.11.08 г., както и се прочетоха Киприяновите молитви – Бог каза, че това е смекчило земетресенията…

Всъщност Преходът е започнал от 2000 г., но от 2007 г. вече започна едно по-силно навлизане на силен Енергиен поток на божията Любов, с което и започнаха още по-активно земните трансформации, а така и нашите – на телесно и емоционално ниво – земята също откликна с много земетресения, вулкани и вихрови движения. Всичко бе с цел освобождаване от старите тежки Енергии и материи и зареждане с Енергията на Любовта. В човешкото тяло това протича като болести, а също и като депресии и като вирусни инфекции.

Каза се, че след 2007 г. маските ще паднат и ще стане категорично ясно кой кому служи. Но не забравяйте, че Злото извън нашите мисли и действия не съществува – то се храни с нашия гняв, страх, мъка и страдание. Неслучайно се създаде икономическата криза миналата година – от навлизащите към Земята силни божествени Енергии на Любовта Злото изгладня и то ни тласка към страданието, за да го храним и така ни манипулира

– Как ще се отрази Преходът на физическо ниво при хората?

– Каза се, че тялото ни ще претърпи своите трансформации като промяна в съотношението кръв:лимфа, което сега е – 3:1, а след това ще стане 3 части лимфа към 1 част кръв, защото се оказва, че лимфата приема божествената Енергия и тя я привежда към тялото ни и така се задейства кръвта. Ще има промени и в костната ни система, както и ще се отворят 15 нови мозъчни центрове, а ще се блокират тези на агресията и страха, ще отпадне и далакът, който спомага преработката на кармичните уроци, ще има промени и в мускулната ни маса, както и в белите дробове.

– Не мога да пропусна темата “2012”. Има информация, че събитията, предвидени да се случат през 2012 г., ще станат още през есента-зимата на настоящата 2010 г. Каква е твоята информация?

– ДА, НАИСТИНА Е УСКОРЕНА ПРОМЯНАТА, УСКОРЕНО Е ПРИДВИЖВАНЕТО НА НИБИРУ- НЕМЕЗИДА, УСКОРЕНИ СА И ЗЕМНИТЕ ВИБРАЦИИ,

но не бива да изпадаме в паника, а да работим върху Любовта и Прошката.

– Всъщност ти си имала видение за 2012 г. Разкажи го на нашите читатели…

– Сънят ми бе на 29.11.09 г. Бях в среда, като сегашната – въздух, а пред мен като стена – нещо като желе – жълтеникаво- златисто. Знаех, че преминавайки през него, преминавам в 2012 г. Изпитах невероятна радост и лекота, Бог ми каза, че съм имала това видение, за да УСЕТЯ Промяната на възприемането на СЕГА И УТРЕ и да усетя, че чувствителността ни за Светлината ще нарастне, като усещане за материя, с която ще се слеем. Тя ще бъде наша Информационна и хранителна среда.

– В интернет вече има снимки /част от тях сме публикували/, на които ясно се вижда планетата Нибиру, макар че астрономите все още отричат това. Кога и дали да очакваме тази планета?

– Има ли “пропуск”, който да ни осигури преминаването към новия свят?

– Да, единствено

ИЗЛЪЧВАНЕТО ОТ СЪРЦЕТО НА ЛЮБОВ И ПРОШКА, КАКТО И БЕЗПРИКОСЛОВНАТА ВЯРА СА ЕДИНСТВЕНИЯТ НИ ПРОПУСК ЗА НОВОТО ВРЕМЕ.

– В новата ти книга, а и в предишните четири, се повтарят непрекъснато три думи – ЛЮБОВ, ПРОШКА, ВЯРА. Четейки, мисля, че разбирам как да живея, за да бъдат те част от мен, но в реалния живот, често ми се струва, че не успявам. Вероятно това се отнася и за други твои читатели. Как да разберем дали сме на прав път?

– Никога не бива да се насилваме ВЕДНАГА да почувстваме Прошка и Любов към хората, които са ни наранили. За Бог факторът време НЕ СЪЩЕСТВУВА! ИЗЖИВЕЙТЕ БОЛКАТА, ОБИДАТА, ГНЕВА – ВСИЧКО, КОЕТО ВИ Е ВРЪХЛЕТЯЛО – ОСЪЗНАЙТЕ КОЕ, ЗАЩО И КАК, ВИЖТЕ И С КАКВО ВИЕ СТЕ ГО ПРЕДИЗВИКАЛИ И ПОЧНЕТЕ ДА СИ ПОВТАРЯТЕ, ЧЕ ПРОЩАВАТЕ НА … (ИМЕТО) ЗА…. (КАКВО Е ПРИЧИНИЛ), ЗАЩОТО ПРОЩАВАТЕ НА СЕБЕ СИ, ЗАЩОТО СЕ ОБИЧАТЕ И ЗАСЛУЖАВАТЕ радост, Любов, дом, деца, финансова и емоционална стабилност, лоялност и т.н. сега. Така ще успеете да извършите Прошката от разумно на сърдечно ниво и не се притеснявайте кога – важно е да я почувствате някога. Ще разберете дали сте готови като например си представите, че сте на кафе с човека, който ви е наранил – какво ще му кажете, първото, което почувствате, но НАИСТИНА, А НЕ САМО ТЕОРЕТИЧНО.

– Какво е злото?

– МНОГО ПЪТИ БОГ МИ КАЗВАШЕ: „ЗЛОТО, МОЕТО МАЛКО ЛЮБИМО ДЕТЕ“. АЗ РАЗБИРАХ, НО НЕ ОСЪЗНАВАХ. Мислех си да, няма нищо извън Бог. Злото е част от Него, но изведнъж ОСЪЗНАХ, ЧЕ

ЗЛОТО Е ОНЗИ СТРОГ УЧИТЕЛ, ПРЕД КОГОТО НИЕ НА ЖИВО ДОКАЗВАМЕ НА САМИТЕ СЕБЕ СИ ДОКЪДЕ Е НАИСТИНА Е СТИГНАЛА ПРОШКАТА И ЛЮБОВТА НИ И КОЛКО Е БЕЗРЕЗЕРВНА ВЯРАТА НИ!

– Как да се защитим от него или поне как да отнемем силата му? Има ли молитва или мантра, или изобщо някакъв начин да изградим щит около себе си, който да ни брани от злото?

– Защитата ни от Злото е чрез Любовта и Прошката – не само към другите, но И КЪМ СЕБЕ СИ – КАТО ЧАСТИЦИ ОТ БОГ, КАТО СЕ НАУЧИМ ДА КАЗВАМЕ „НЕ“ И ЧРЕЗ СМИРЕНИЕТО – Т.Е. ДА БЛАГОДАРИМ ЗА ТОВА, КОЕТО ВЕЧЕ ИМАМЕ И ПАК ДА ИСКАМЕ КАКВОТО ИСКАМЕ, А КОГАТО СТАНЕ, ДА БЛАГОДАРИМ, И КОГАТО НЕ СТАНЕ, ПАК ДА БЛАГОДАРИМ, КАТО ТАКА ПРОЯВЯВАМЕ ВЯРАТА СИ, ЧЕ БОГ НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЕ КОГА И КАКВО ДА НИ ДАДЕ!

Всъщност за 20012 г. се заговори и заради това, че тя е последна в цикличния календар на маите, но Бог каза, че това е край на една епоха и начало на друга, в която ще се отворят нашите сетива и ние ще видим Неговия истински Свят с Цялата Красота и феерия от цветове и звуци, затова не чакайте Новото време със страх, а с надежда и Любов.

– А защита от магии има ли?

– В книгата си предадох и рецептите, наследени и получени от леля Вили. Тя е една прекрасна жена, обичаща хората. Но нека не забравяме, че най-добрата защита от магията е да се прости на сторилия я, защото

чрез Прошката се затваря КАНАЛЪТ, ПО КОЙТО ТЯ ДЕЙСТВА.

Също и не забравяйте, че докато мразите, гневите се или ви боли от нещо или някого, ТО ВИЕ ЩЕ СТЕ ЗАОБИКОЛЕНИ от него и само като простим на хората, носещи това качество и обикнем себе си, като част от Бог, само тогава ние ще се върнем към божествената наша същност И ЩЕ СЕ СЛЕЕМ СЪС СВЕТЛИНАТА, А ТЯ Е ИНФОРМАЦИЯ.