ЙОРДАНКА НИКОЛОВА: Не се запасявайте, а РАБОТЕТЕ НАД СОБСТВЕНАТА СИ ЕНЕРГИЯ

Чрез любовта, прошката и вярата увеличаваме щита около Земята, който ни пази от Нибиру.

– Четейки разни информации, които напоследък ни заливат, дори и от екрана, човек остава с впечатление, че ние сме творение на влечугоподобните – като вид жив фураж за тях, но… Ти си ми казвал съвсем други неща за нас и започвам да си мисля, че всичко това не е случайно. ЯВНО целта на тези нискоенергийни, гущероподобни същества е да се създаде у нас чувство на страх, на объркване и така в тези високоенергийни времена, поради Прехода на Земята към друго, по-високо, Енергийно ниво, те остават гладни, а ние им се изплъзваме от контрола, защото СТРАХЪТ ЗА НАС ЩЕ Е МИНАЛО. Каква е Истината, Господи?

– Деца Мои, чада Мои, свърши ерата на тъмнината и Мрака, на манипулациите, гнета и лъжата, защото ВИЕ се отворихте за Светлината, а ТЯ ПРОГОНВА МРАКА И НЕГОВИТЕ ДЕМОНИ И СЛУЖИТЕЛИ.

Не е истина, че вие сте творение на гущероподобните. Да, ТЕ СЪЗДАДОХА ТАКИВА СЪЩЕСТВА, НО ТЕ НЕ ИЗДЪРЖАХА НА ЗЕМНИТЕ ВИБРАЦИИИ. ОТ 3 ХИЛЯДОЛЕТИЯ ЕДИНСТВЕНИЯТ НАЧИН ТЕ ДА СЪЩЕСТВУВАТ Е, ЧЕРПЕЙКИ ОТ ВАС ЕНЕРГИЯ, А ТАКА И СИЛИ ЗА ЖИВОТ, НО ТЕ НЯМАТ ДНК НАМЕСА ВЪВ ВАШАТА СЪЩНОСТ. Не ставайте тяхна храна, чрез страха. Не се манипулирайте, губейки истинската своя, божествена светлинна същност – трайно наследена от Плеяди, Сириус, Орион и Фаетон.

Вие СТЕ деца на Светлината, а НЕ на Мрака, нито дори на Сивотата. Аз вече нееднократно казах, че сред вас има човешки индивиди, но с нечовешка същност, обаче те не са от вашия биологичен вид, а само БЛЕДА имитация. Да, има и хора, ПОДВЕДЕНИ от триглавия Змей – Власт, Пари и Слава – зомбирани и омаломощени, но ХОРА, които, чрез покаянието МОГАТ да си върнат СВОБОДНАТА ВОЛЯ И ТАКА ДА ПРЕОДОЛЕЯТ ТЕЖЕСТТА НА НОВИТЕ ВИБРАЦИИ, ЗАЩОТО са тежки!

ВСЕКИ БИХ ПРИЕЛ ОТНОВО, ЗАЩОТО И ТЕ(гущероподобните) са Мои деца, избрали друг Път на развитие.

– Господи, и отново се сетих за онова съобщение, че норвежкото правителство се е приготвило да посрещне Нибиру под Земята, правейки градове и запасявайки се с вода и храна и то САМО ЗА ЕЛИТА… Там един от тези елитни хора разказва, как ако останели живи на Земята, щели да бъдат разстрелвани, защото щели да носят страшна зараза и онези скритите, които щели да се крият за 5 години, да не бъдат заразени?

– Не се запасявайте, а РАБОТЕТЕ НАД ВАШАТА СОБСТВЕНА ЕНЕРГИЯ И Я ПОДОБРЯВАЙТЕ С ВСЕКИ ИЗМИНАЛ ДЕН. ЧРЕЗ ПОВИШАВАНЕ НА ВИБРАЦИИТЕ ВИ, ЧРЕЗ ЛЮБОВТА, ПРОШКАТА И ВЯРАТА, ВИЕ УВЕЛИЧАВАТЕ ЩИТА ОКОЛО ЗЕМЯТА, КОЙТО ВИ ПАЗИ ОТ НИБИРУ. НЕ СЕ ТРЕВОЖЕТЕ, ЗА СМЪРТТА НЯМА ЕЛИТ, ИМА САМО ГОТОВИ И НЕ,

НЯМА ДА ИМА СПАСЕНИЕ ЗА ТЕЗИ ПОД ЗЕМЯТА, НЕЗАВИСИМО ОТ ВЗЕТИТЕ МЕРКИ, ЗАЩОТО ДУШИТЕ ЩЕ СЕ ЯВЯТ НА ИЗПИТ ПРЕД МЕН И ВСЕКИ, СЕБЕОЦЕНЯВАЙКИ СЕ ЗЛЕ, ЩЕ СЕ ПРИБЕРЕ, А СЪДЪТ НА ДУШАТА Е ОБЕКТИВЕН И БЕЗПРИСТРАСТЕН – ТАМ РАЗУМЪТ НЯМА НАМЕСА, ИМА САМО ОЦЕНКАТА НА ЛЮБОВТА И ПРОШКАТА И ПЪТЯТ, ИЗВЪРВЯН ДОТУК. САМО ТАЗИ НАЛИЧНОСТ ЩЕ Е И ЩАТЕЛНИЯТ ПРОПУСК ЗА НОВОТО ВРЕМЕ НА ЗЕМЯТА.

Информацията е от 31.01.10 г.