ЙОРДАНКА НИКОЛОВА ОТГОВАРЯ НА ВЪПРОСИ НА ВЕСТНИК ПСИХО

danchetoСензационни прогнози

– Какво я очаква България през 2012 г.?

1/3 от реките ще обърнат своя ход. Постепенно България и Турция ще се отделят и Турция – азиатската й част – ще се приплъзне към индийския океан. Азовско и Черно море ще се слеят, което ще увеличи морското ниво към Гърция и тя ще потъне. Така през 2012-2013 г. България ще има излаз на три морета – Черно, Средиземно и Егейско. Слънцето до 1,5 год. ще изгрява от североизток.

След 2009-2010 г. Пирин плавно ще потъва, а Родопите ще претърпят „корекции”. Това ще е съпроводено със земетресения в тези 2-3 години в кръг, с цел разместване на плочите, но земетресенията ще са максимум до 4,5 по Рихтер. Част от брега на Черно море ще бъде залята до 1,5 м.- ниските брегове.

Климатът ще стане тропически – ще се появят животни и растения, които не са характерни за страната.

– Как ще гласуваме на предстоящите избори тази година две в едно или в различни дни?

– Няма да се приеме предложението две в едно и ще се гласува в два различни дни.

– Ще има ли природни к атаклизми през 2009 г. в България и какви ще бъдат те?

– Да, ще има над 10земетресения, но пак казвам до 4,5 по Рихтер – в кръг.

Наводнения – особено март-април, май и октомври ще има бури – 4 на брой, с голяма сила на вятъра.

– Настъпват ли промени в магнитното поле на Земята и какви?

– Началото на Прехода бе предизвестено в периода август – декември 2007 г. Този преход е всъщност издигане и завъртане на Земята, но преди да стане това е необходимо Земята да претърпи промяна на географската и магнитната си оси. Магнитната земна ос изпреварва преместването на земната географска ос, с което се обяснява емоционалното и физическо неразположение на хората .

На физическо ниво промяната на магнитната земна ос ще заличи някои агресивни зони в човешкия мозък и ще отвори други зони в, способстващи оцеляването в прехода.

На земята тази магнитна промяна ще е съпроводена с бури, температурни аномалии и разломи.

– Защо умират птици по света?

– Поради тази промяна на магнитната земна ос – птиците губят ориентация и загиват.

– Започват ли промени в човешкия организъм и каква е причината за тях?

– Да, една от промените е хроничната умора, съпроводена с депресия и причината е в Силния Енергиен поток на Божията Любов, който поток възвисява Душата, а тя като чиста божия съставка се издига нагоре, но ако разумът е обременен с материални търсения, тогава става блокаж – от там се обърква мозъчната дейност и се човек чувства апатия, умора, тъга, депресия – поради разминаване на мечти и реалност.

* Безсъние:

Сънят е онова състояние, при което Душата пътува необременена от Разума. А сега способностите на хората се отварят и сънят /т.е блокажът на разума/ е ненужен. Информацията от космоса ще минава с цялото си богатство и сила, без да е необходим сънят за предпазване. Разширяват се знанията ви.

*Главоболие и виене на свят – те са следствие от промяната на ъгъла на магнитната и географската ос, също и нагласата на мозъка на новата земна ориентация, а и полека-лека земното притегляне от 9.8 ще става 8.9, което също прави съответните мозъчни ориентации променливи.

*Проблеми с дихателната система.

Защото белите дробове ще претрансформират приетата светлинна енергия в биоенергия и притокът на кислород не ще е така нужен. Бронхите ще пораснат, защото ще складират кислород и ще го подават, прочистен енергийно и обогатен,до всички органи.

Белите дробове ще са като антени на информация и преразпределение на тази информация според потребността на индивида.

Т. е дихателните проблеми ще са адаптация към намаляващия кислород в атмосферата на Земята.

*В храносмилателния тракт – там ще има промени, защото голяма част от микроорганизмите там ще загинат, поради променената по-висока вибрация на Земята. От там трудно ще се преработват белтъчините от животински произход, което ще доведе до гадене, повръщане, изхвърляне и това е поради преминаване на стомашно -чревния тракт към новите енергии в космоса към преработка на фибри и растителни продукти в суров вид.

*Съотношението кръв/лимфа от 3:1 ще стане 1:3 – много от органите ще намалят своя обем, защото ще се захранват от Божията Енергия, а не от кръвта, което ще става чрез лимфата, затова тя ще увеличи обема си.

*Поради намаляване на g /земното привличане/, ще се разреди костната система и мускулната маса ще олекне, гръбначният стълб ще се изправи.

*Промени и в пикочополовата система – няма да са съществени.

Ще се размножаваме по стария начин, но не чрез повика на феромоните, а чрез чистата любов. Все още ще се запази генният носител на ДНК, но ще е освободен от кармичните дългове, ще е кодирано само знанието на космоса. Далакът ще закърнее, защото ще отпадне функцията му на преработка на информацията, кодирана в гена – след Прехода няма да има кармични уроци за четене от далака.

– Ще бъдат ли лечими СПИН-ът и ракът след 2012 г.?

– Рак и спин ще бъдат лечими още в края на 2009 година.

– Какво е бъдещето на в-к „Психо”?

– Ще разшири своите читатели и до края на 2009 г. ще увеличи 2,5 пъти тиража си. До края на 2010 г. ще издава и списание.

Интервю в-к “Психо”

Припомняме ви, че в края на миналата година – на 14.12.08, Йорданка Николова предсказа:

Предстои голямо земетресение в САЩ, от което е възможно голямо потъване на сушата към края на 2009 г.- месец септември-октомври, но ако се промени агресивната политика и „безхаберието”, е възможно да се смекчи удара.

По изчерпателна информация има в четирите книжки книги на Йорданка.