ЙОРДАНКА НИКОЛОВА: СЛЕДВАЙТЕ ГЛАСА НА СЪРЦЕТО – ТОЙ Е НАЙ-ПРЕКИЯТ ПЪТ ДО БОГА

dancheto1– Прочетох книгата на Друнвало Мелхизедек „Да живееш в сърцето” и в мен възникнаха следните въпроси:

Учени са доказали, че в сърцето има около 40 000 собствени мозъчни клетки, което доказва, че сърцето има свой собствен разум. Какво би казал Ти, Господи, за това?

– Дете, дете, вашият организъм е сложно и съвкупно създание и Аз нееднократно ви призовавам да следвате гласа на сърцето си, защото там е вложена Мисията ви, а тя (Мисията) е кодирана в тези мозъчни клетки, носещи само тази Информация. Тук няма обременяване на кармичните спомени, нито останалите задачи на мозъка. Това е чиста необременена памет – чип на Новите Уроци, затова ако се вслушате в гласа на сърцето си, ще бъдете удовлетворени, дори можете да достигнете – Нирвана, т.е. висшето себеосъзнаване.

Тогава, когато липсват пречките на разума, следвайки само гласа на сърцето, вие се оставяте да бъдете водени и да достигнете пълното удовлетворение от максималното себеопознаване, т.е. сливане с Мен и Светлината – част от Мен!

27.07.2009 г.

– В книгата се описват медитации, чрез които да се достигне до т. нар. “свещено пространство на сърцето”. Дали само чрез медитации се достига до това съкровено място?

– Дете, дете, вече нееднократно казвам, че медитацията е остарял метод за влизане в чистите светове, а вие отдавна сте на друго ниво, когато съзнанието ви е пробудено и леко може да се синхронизира с високите вибрации на сърцето, което е поради силициевата ви повишена чувствителност. Реално една чиста молитва, дошла от дълбините на сърцето, заредена с безрезервна Вяра и Чиста искрена Любов към всички и всичко (вкл. и към самия себе си, като Мое Творение) прави тази връзка и отваряне на това пространство невероятно лесни, а това е същинското „свещено пространство на сърцето”. Това е достигането до истинската ваша същност.

Не винаги дете, дългите и сложни пътища са най-божествените. Най-прекият Път до Мен е Любовта и Вярата, много често тези медитативни техники са игра на Илюзията и разума, стремящ се да се самосъхрани.

Вие сте едно цяло Творение, съвкупност от Разум и Чувства (сърце) и като цяло трябва да направите своя Преход напред – всеки сам в човешки план.

Друнвало е авторитет и води с това хората по сложни и обиколни Пътища, защото той така осъзнава нещата.

Но вече казах – вие сте цяло и неделимо и не е необходимо да разделяте вашата същност!

Участвайте със сърцето – следвайте го, но не изключвайте Разума в този Път, защото вие не го познавате и изолирайки го – всъщност го правите престъпник и така можете да бъдете неприятно изненадани (лудост). Затова вървете в съвкупност с Разум и Сърце – тогава много Порти (чипове) във вас ще се отворят, а те са в мозъка и съзнанието ви! Това е целта на Прехода, мозъкът и съзнанието ви да завибрират с пълния си кристален капацитет и така да станете едно с кристалната решетка на Земята, Слънцето и Моята Светлина, която е основна двигателна Сила – Енергодвигателя на Вселената, с която вие сте едно и неделимо. И все още вие сте на тези обороти, но с минимална честота – възвръщането на Силата на мозъка – неговата Силициева същност, вие ще бъдете това, което и сега сте – Мои, но вече осъзнати деца – преминали материалната своя същност! Следвайте гласа на сърцето си и трупайте Уроците в Разума, чрез Прошката, Любовта и Вярата!

Това е лекият Път за всеки.

Няма нужда да се терзаеш, че не обичаш медитацията. Тя нито е необходима, нито задължителна за да стигнете до мен!

Не се тревожи, няма смисъл – Аз Съм с теб и те обичам и без медитация!

Бог Отец и св.Син и св.Дух

Амин.

– Не знам дали е инат или страх, Господи, това мое неприемане на медитацията, но искам с цялата си същност – сърце и разум, да видя Твоите Светове, Космос и Чудеса, а дали е възможно?

– Дете, дете, Друнвало и неговите последователи извършват сложни процедури, за да бъдат Мигове с Мен, а ти си постоянно в Моя Енергиен канал, който освен феерия от Красота, е и Информация, Сила и Знание. Не се упреквай, твоят Път е нелек и не е нито страх, нито мързел, а е друг тип себеопознаване. Твоят Път е себевглеждане и себеопознаване – споделено с много хора, които също са Мои чада и които Аз обичам безмерно. Просветлението е също Път и то Път на отваряне на новите ваши Информационни полета в мозъка, но чрез сърцето – изпълнено с Любов и себелюбов и безрезервна Вяра!

Няма лош Път в живота, защото всеки Път води до Мен, дори и този на „грешника”, защото грешката е също УРОК!, а всеки Урок е Знание!

– Благодаря!