ЙОРДАНКА НИКОЛОВА: свинският грип е начин за изчистване на енергийните ви канали към третото око

– През 2012 г. предстои рейд/нареждане на Слънцето и планетите на една ос/. Какво ще се случи?

– Целта на този рейд е преминаването на по-високо ниво по оста на спиралата на Вселената /Вселената е като спирала/. Затова има земетресения, урагани, тайфуни, цунами и вулкани с цел

освобождаване на Земята от стари тежки енергии, за да се олекоти и издигне.

Затова има толкова болести, особено грип. Прочистват се енергийните канали, за да се направи действащо третото око, което е вашата връзка с Мен.

– Но Ти каза, че свинският грип няма да създаде проблеми у нас и в Европа, а вече има доста заболели от него, а и от друг тип грипни вируси…

– Дете, дете, вие допуснахте чрез страха, създаден и от медиите този вирус – по-слаба е вярата ви, но вече казах, че

грипът е начин за изчистване на енергийните ви канали към третото око,

за да се олекотите и свържете с Мен. Не се плашете, всичко бързо ще отшуми.

– “Свинският” грип поразява белите дробове чрез пневмония. Защо?

– Защото човекът има остра непоносимост към Аз-а си и обществото, т. е. липсва му любов и себелюбов. Такъв човек отрича обществото или някаква група от хора, а така всъщност се обрича, неразбирайки, че и той е част от цялото. На дълбоко подсъзнателно ниво това е депресия, чрез стаен гняв към общество, нрави, положение в обществото, разминаване на мечти за себеизява и реална ситуация.

– Как да си помогнем?

– Първо да си прости човекът, защото се обича като част от Мен, както и да прости на обществото и всички, наранили го. Да пие чай с мед – много мед, сирене, витамини, бирена мая и шипков чай. Добре е да се прекади малко къщата, където живее – да се напръска леглото му със светена вода.