Йорданка Николова получи НОВО ПОСЛАНИЕ ОТ ГОСПОД

31ТОЙ КАЗА: През следващите 6 месеца тектониката и вулканите на Земята ще са бурни, Водата ще се скрие под Земята, но няма да изчезне.

– Господи, вчера е имало земетресение в Македония – 5,2 степен по скалата на Рихтер и шест други труса – усетени в България и Гърция. Имало е земетресение и в Нова Зеландия – 6,2 по Рихтер.

На 9.04. т. г. след голямото земетресение в Италия Ти бе казал, че ще има поредица от земетресения, щафетно, по линията Италия – Гърция – Турция, както и в срещуположните точки на Земята. Също така, че до два месеца ще се събудят вулканите Етна и Везувий, за да настъпи преструктуриране във връзка с Прехода.

Според Твоите прогнози – Нибиру/Немезида/, планетата-чистач приближава Земята. Това е предсказвано от много ясновидци и пророци, но нашите астрономи отричат наличието на непознато небесно тяло с такъв мащаб. И така, двата фронта – езотерика и официална наука, се противопоставят.

От друга страна хората са притеснени финансово и емоционално – една почти масова депресия ги е обхванала. Много хора се оплакват от увеличеното си тегло. Всеобща психоза завладява човечеството във връзка с 2012 година, когато се очакват убийствени катаклизми както и много промени в човешката физика и психика.

Мисля си, че страх, но и надежда са обзели човечеството, а в същото време е налице и масово безхаберие. Лично аз, след всички наши разговори, съм спокойна. Разбрах, че е добре да приемаме с благодарност всеки миг, да се радваме на природата, хората и ситуациите, в които попадаме. Разбрах и, че не трябва да правим каквото и да било, ако не го желаем.

И все пак, какво става?!

Има изледвания на Слънцето, според които то помръква?!

Едни от учените вещаят затопляне, други застудяване.

Какво става и защо?

Изобщо много хора се хванаха за това, че нещо ни очаква през 2012 г., но Ти още в началото ми каза, че този т. нар. Преход ще бъде 2012 – 2014 г., а може би ни очаква ново отлагане?! Дано!

През цялото свое съществуване човечеството, отчаяно от себе си и злото, очаква Месия. Очаква нещо хем унищожително, хем възродително, за което всеки се надява злото да бъде унищожено, а човекът да оцелее и премине през катаклизмите.

Господи, какво предстои и ще има ли такъв вълшебен Преход, в който злото вече няма да бъде наш спътник?

– Дете, дете, наистина човеците винаги свързвате бъдещето с Доброто и неговото царство, но бъдещето е плод на вашето днес, изпълнено с Прошка, Любов и Вяра, които са Истината за Мен и Моя Свят.

И винаги човечеството е отлагало това Днес за Утре, но, уви, вече няма време и се изисква точна сметка и отчет за стореното Вчера и Днес, за да имате Утре!

Това ви предстои – отчет за делата на душите ви в дългия ви път към Мен.

Сега цялата същност ваша, наречена опитност, т. е. душата ще си даде сметка за натрупания опит в Пътя и това ще е мигът на Прехода, а той предстои и този Преход е неминуем.

Както вашите тела, психика и емоции изхвърлят натрупания ненужен опит чрез тъгата и плача, така и Слънцето се свива в себе си, помръква, за да засияе след това с целия истински Блясък и Сила. Така и Земята – вашата Майка и Слънчева съпруга – се самовглъбява и изхвърля всички отрицателни енергии чрез вулканите и земетресенията. По този начин се пренастройва и олеква, което помага и на вашето материално олекване.

През следващите 6 месеца тектониката и вулканите на Земята ще са бурни. Особено в Южното полукълбо.

Слънцето след май 2010 г. ще има бурни протоберанси – нужни са за изтласкване.

Ултравиолетовите лъчи ще са опасни за вас – пазете се от пряк контакт, пазете особено очите!

Пийте пресни сокове и мляко. Мажете със зехтин поразените от Слънцето участъци по тялото. Пийте вода и солен айран, яжте сирене, плодове, жито и най-вече ЧУВСТВАЙТЕ ЛЮБОВТА И РАДОСТТА, че сте тук и сега, защото Душите ви неслучайно избраха този миг. Това е Дар за вас, защото

това, което предстои е Парад-Празник на енергията на Любовта –

Моята Любов към вас и вашата Слънчева система!

Не ви очаква застудяване, а затопляне и след юни ще го почувствате твърде осезателно, поради намаляващия озонов щит между Земята и Слънцето. Това е част от Прехода – така вашата светлинна връзка с мен ще се усили, разширявайки Si /силициевата/ ви наличност.

Водата ще се скрие под Земята, но няма да изчезне,

защото е част от вас. Вече казах, докато сте в материята и полуматерията водата ще е важна част от вас.

Чрез промяната на Земните Енергии и вибрационните честоти, ще се претрансформира и вашата материална и психо-емоционална същност.

Приелите Прошката и Любовта, като свои истински качества, ще преминат Прехода леко и без сътресения. Неприелите истински, чрез сърцето си, тези високи вибрационни честоти ще боледуват физически и психически. Но и те, макар и по-късно, ще настигнат Първите. Човечеството ще измине своя път – всеки според Вярата си и нейната сила.

Нека никой не изпитва страх или съмнение!

Всеки ще бъде крепен и воден, защото всеки от вас е Мое свидно дете и Аз ви обичам безрезервно!

Работете и не унивайте, не се предавайте!

Защото Аз Съм с вас и ви пазя!

Ваш Отец и Св. Син и Св. Дух.

Амин.

За Нибиру казах – идва!

– Да те питам пак за земетресенията. Досега трусовете са 200 – 300, затихващи. Епицентърът е в сеизмична зона и това буди притеснения. Нашите сеизмолози казват, че гаранцията е 50:50. Какво би казал Ти?

– Дете, дете, вече казах,

предстои изригване на Етна и Везувий както и потъване на Пирин, Гърция и отлепване на азиатска Турция,

а за това е нужна подготовка – освобождаване на стара Енергия и проникване на нова. И всичко това е именно поради промяната на магнитната и географската земни оси. Това ще е дълбока промяна на вибрационните честоти на цялата ви Слънчева система.

Светлината е основен Мой двигател за вашите претрансформации. Водата плюс светлината са вашият канал за връзка с Мен и Моя Свят, както и въздухът и почвата. Тези четири елемента поемат Енергията на Гея, Слънцето и Мен и ви дават това, което е за вас ЖИВОТ. Така ще бъде и занапред, макар и да намалеят нуждите от Енергия на някои от елементите, а други да се увеличат –

вие пак ще бъдете зависими от ВЪЗДУХА, ВОДАТА, СВЕТЛИНАТА И ПОЧВАТА.

Пазете ги, за да съществувате и занапред!

Амин.

Информацията е получена от Йорданка на 25 май т. г.