КАШПИРОВСКИ СЕ ЗАВРЪЩА

d09ad0b0d188d0bfd0b8d180d0bed0b2d181d0bad0b8Скандалният психотерапевт започва ново телевизионно шоу

Скандалният психотерапевт Анатолий Кашпировски се връща в телевизията. В най-скоро време в ефира на руската НТВ ще се появи предаване, чийто водещ ще бъде легендарният “лечител”. Осведомени твърдят, че 69-годишният Кашпировски този път няма да хипнотизира и да зарежда с енергия.

Предаването ще има съвсем друг смисъл. В студиото ще присъстват най-ярките представители на шоу-бизнеса, които ще изливат душите си пред екстрасенса. Лолита Милявская/известна руска певица/ и Михаил Пореченков/актьор и тв водещ/ вече са се съгласили да доверят тайните си на хипнотизатора.

Някои представители на телевизията свързват завръщането на Кашпировски на екран със световната финансова криза.

Припомняме ви, че руският психотерапевт придоби популярност през 80-те години на миналия век, благодарение на масовите сеанси, които провеждаше по стадиони и телевизии. С идването на власт на Борис Елцин, той изчезна от екрана. През 1995 г. замина да живее в Америка. След известно време, обаче, Кашпировски се върна в родината си заедно със своите “лечебни сеанси”. През януари 2007 челибинският съд призна екстрасенса за виновен, по дело за незаконни занимания с медицинска практика, което струваше на Кашпировски 1700 рубли глоба.

По-рано, през септември 2007 г. екстрасенсът се озова в центъра на политически скандал в Украйна. Партията на Регионите разпространи информацията, че Юлия Тимошенко е платила на Кашпировски да “зомбира” избирателите в Крим. “Целителят”, обаче, опроверга тези слухове в интервю за “Нов Регион”.

“П”