КЛЕТКИТЕ НИ ШПИОНИРАТ – ИЗДАВАТ ИНФОРМАЦИЯТА НА ЯСНОВИДЦИТЕ

Учените са открили в човешкия мозък клетки- шпиони. Те постоянно транслират нашите мисли в неизвестно направление. А за някои тези клетки се явяват двойни агенти.

Техните притежатели четат мислите на другите. Така според професора- офталмолог от Мюнхенския университет Рудолф Щерн в очите има и амакринови клетки, чиято функция до днес не бе ясна. За разлика от другите клетки, работещи като приемници, тези се явяват … предаватели. Регистрирани са постоянни електромагнитни вълни, излизащи от амакриновите клетки. Това не е безформено електромагнитно поле, което излъчват останалите тъкани на организма. А насочени импулси, които точно съответстват на потока на мисли на човека. Сътрудници на медико-биологическата лаборатория US Secret Service в САЩ са разработили метод, според който и от очите на мъртвия могат да се снемат “отпечатъци”. В тях се е запечатала картината, която човек е видял последно преди смъртта си. Компютърната разшифровка помага при съставянето на фоторобот на убиеца. Разбира се, това не означава, че вдигайки клепачите на убития, може да се види нечий портрет. “Снимането” на такива “отпечатъци” може да стане само със специални прибори.
Амакриновите клетки живеят много по-дълго от останалите мозъчни клетки, затова след смъртта на човека от тях може да се набави информация. Съвременната апаратура позволява да се “преведат” електромагнитните вълни, които се излъчват от тези клетки, в картинки – в дадения случай – портрет на убиеца.
Според холандски учени, когато кората на главния мозък вече не функционира, човек продължава да излъчва някакви вълни. Преживели клинична смърт разказват, че са виждали картини от живота си, като на кинолента. На последните кадри на едните се оказват лицата на близките, а на други – на убийците, на този, когото са видели последен. Точно
Биофизиците пък смятат, че пространството около Земята подобно на гигантски компютър съдържа информация за всяко живо същество от планетата. Древните индуси наричат това “акаши”, или Вселенски разум, а руският учен Вернадски — разумното поле на Земята, или ноосфера. Както личи излъчването на амакриновите клетки е каналът, който свързва човек с ноосферата, в която всеки от нас от раждането си има своя “страница”. Така в компютъра се съхраняват файлове и се пазят мислите и опита на всички жители на планетата. Информацията постъпва постоянно, а след смъртта на човека енергоинформационен поток – душата, запълва определената клетка в паметта на вселенския компютър.
В началото на 1999 г. по българската телевизия дават предаване за прогнозите на ясновидката Ванга за 2000-та г. Пророчицата, умряла през 1996 г., предсказва , че в края на века, през август, Курск ще се окаже под водата и целият свят ще го оплаква. Виждам над сто човека, които не могат да дишат, задушават се, казва сляпата пророчица още през 1980 г. Узнавайки за предсказанието, жителите на Курск го възприемат с насмешка. Как може да се окаже под водата град в степта, от който до най-близкото море има три дена път. Все пак Ванга, 20 години по-рано, предрича трагедията с подводницата, носеща името на града. Само дето хората не съумяват навреме да разгадаят предсказанието.
Рибарят Антоан Йохансон, роден през 1858 г. в предградията на Стокхолм, постоянно удивлявал земляците си със своите странни разкази. Една от най-интересните му истории била за огромния кораб „Титаник“, който потъва с над 3000 пътници на борда. Историята стига до британския журналист И. Стед и през 1886 той публикува разказ за потъването на “Титаник”. Публикацията вдъхновява фантаста М. Робъртсън и през 1898 г. се появява романът му “ Гибелта на “Титаник”. Само след 14 години Великобритания пуска най-големия си лайнер “Титаник”, който потъва след четири дни при сблъсъка си с айсберг. Съвпадат датите – април 1912 г., детайлите на катастрофата, техническите характеристики на съда, името на капитана и даже скоростта в момента на катастрофата.
Според проф. Щерн някои хора не само излъчват, но и приемат информация. Така те съзнателно или не се включват към Вселенския компютър. Те могат да дават сведения за всяко същество- живо, умряло, или което тепърва ще се роди.Това са хората, които наричаме “ясновидци”. Явно са прави тези, които твърдят, че нашите съдби са “записани на небето” и някои предсказатели могат да кажат за новороденото какъв ще бъде неговият живот, казва професорът. Както това правят Нострадамус, Ванга, рибарят от Швеция, и други.

Източник: plovdivmedia.com