КРАСИМИР КУРТЕВ: СВИНСКИЯТ ГРИП Е ПОРЕДНАТА МАСОВА ПСИХОЗА

– Господин Куртев, споделете своето мнение относно прословутия “свински грип”?

– Така нареченият щам грип A(H1N1), познат като “свински грип” е поредната измама, която внася смут и стрес у хората. За съжаление фармацевтиката се превърна в една огромна машина за трупане на пари. Предлагат ви следният цитат:

“До този момент повечето хора, които са заболели от новия грипен вирус A (H1N1) са имали грипни симптоми, подобни на тези, като при сезонен грип (зачервено гърло, кашлица, течащ нос, висока температура, главоболие, мускулна болка) и са се възстановили без антивирусно лечение.
Антивирусните лекарства могат да намалят тежестта на симптомите и продължителността на заболяването, така както и при сезонния грип. Те също могат да предотвратят сериозни усложнения, тежко боледуване или смърт. Грипът A(H1N1) е нов вирус и само малък брой от инфектираните хора са били лекувани с антивирусни лекарства. СЗО е в контакт с обществените здравни организации и клиники в засегнатите държави и събира информация за това колко ефективни са лекарствата при лечение на грип.”

Тъй като вирусите са свикнали да бъдат премахвани чрез антибиотици, масовата психоза ще доведе до силно търсене на определените три вида антибиотици.

– Искате да кажете, че това е направено умишлено?!

– Да, естествено. Вижте и още един цитат: “Резистентност може да се развие към антивирусни лекарства, използвани за грип. По тази причина СЗО проследява резистентността към антивирусните лекарства.” Това е знак за… нови антибиотици, които съвсем скоро ще цъфнат в медиите в рекламни клипове.

– Да не би да намеквате, че антивирусните медикаменти са едва ли не подобие на наркотик???

– Определено е така! Меркантилността на “бялата мафия” все повече нараства.

Елементарната логика сочи, че за да има вирус, му е необходима среда, средата обикновено е водна, човек има в себе си 78% вода. Ако това е средата, само по себе си означава, че би следвало всеки да бъде обхванат от вируси като въпросния, но факт е, че не всеки заболява от този вид “свински грип”, тогава? Тогава е необходимо да се създаде изкуствена среда за развитието на определен щам

чрез вкарването на определени медикаменти, например. Да погледнем фактите – повечето майки светкавично поднасят антибиотичната капсулка още при първото кихане, защо? Нека организмът бъде оставен да се пребори сам с болестта. Друго, отиваме на лекар, той ни изписва антибиотик и ако няма ефект, изписва по-силен. Нека да се разберем сега, нима пациентите са опитни зайчета, или?! Привикването с антибиотиците довеждат до срив, при следващото заболяване старият използван вече не действа, сменя се с “по-ефикасен” и човек става зависим.

– Вие, като човек, който винаги търси истината и предсказанията в свещените книги, бихте ли свели нещо, което е заложено там по този наболял въпрос?

– Да, разбира се. Поставени под микроскоп, вирусите приличат на движищи се буболечки. С антибиотичния разтвор е същото. Ето и един стих от Окровението на Йоан 9:7: “И скакалците приличат на коне, приготвени за война; и на главите им имаше като корони подобни на злато, и лицата им бяха като човешки лица.”

Именно тук се визират, макар и кодирано,

новите експериментални медикаменти, приготвени за война.

Тоест, да навлизат в организма агресивно. Под “корони подобни на злато” се подразбира величествената им сила за изцеление и победа. Последната част на стиха е определение, което наподобява създателите им – “човешки лица”. И така, внасяйки стрес, за “свинския грип” ни се набива страх и именно този страх ни “разболява”. Ето и още един стих, в който се подчертава за болестите на века:

“И ще навлече върху тебе всичките египетски болести, от които ти се боеше, и те ще се залепят за тебе;” Второзаконие 28:60

Защо бе спрян амидофенът? Медикамент с ниска себестойност бе обявен за вреден, а на “трона” /пазара/ застана парацетамолът, който според световните изледвания е много по-вреден. Това не е ли бизнес?! Някой се опитва да ни подчини,

някой иска да ни превърне в болни и зависими,

някой иска да ни излъже и ето: “Или ще можете да Го излъжете както лъжат човека?” Йов 13:9.

Тоест, кой би излъгал Висшия разум, както човека?

Какво стана с “лудата крава”, нима отиде да прави компания на кравата Милка в Алпите?! Какво стана с “птичия грип”, нима отлетя на юг?! Не, просто касите и сейфовете на фарисеите се напълниха и сега идва ред на новото животинче – “свинския грип”. Представяте ли си колко още животински щамове ни очакват, докато се изчерпи цялата фауна.

– Вие сте и лечител. Бихте ли ни предложили някаква рецепта, с която все пак да се предпазим?

– Хранителните рецепти са строго индивидуални, но като цяло ще предложа на читателите следното:

* изпивайте по една чаша сок от моркови поне веднъж дневно;
* изяждайте поне една глава кромид лук, чеснов лук или праз дневно;
* всяка сутрин изяждайте по една супена лъжица мед, орехи, лимон, индрише;
* яжте месо, но НЕ и от прясно заклано животно, нека престои 24 часа;
* за онези, които употребяват алкохол, да заменят червеното вино с бяло и не купувайте вина от сергийките – това са оцветители.

Всеки, който ме потърси, ще му предоставя индивидуална хранителна рецепта.

И един простичък съвет – това, което се говори из медиите, не го приемайте веднага за чиста монета.

“тогава ще оздравеете и ще узнаете защо ръката Му не се е оттеглила от вас.” 1 Царе 6:3