Какво я очаква България 2012?

1/3 от реките ще обърнат своя ход. ПостепенноБългария и Турция ще се отделят и Турция –азиятската и част ще се преплъзне към индийския океан.Азовско и Черно море ще се слеят,което ще увиличи морското ниво към Гърция и тя ще потъне. Така 2012-2013г. България ще има излаз на три морета-Черно, Средиземно и Егейско. Слънцето до 1,5 год. ще изгрява от североизток.

След 2009-2010 Пирин плавно ще потъва, а Родопите ще претърпят „корекции”. Това ще е съпроводено със земетресения в тези 2—3години в кръг- с цел разместване на плочите, но земетресенията ще са мах, до 4,5 по Рихтер. Част от брега на Черно море ще бъде залят до 1,5 м.- ниските брегове.
климатът ще стане тропически- ще се появят животни и растения
не характерни за страната.
2. Бъдещето на в-к „Психо”?
Ще разшири своите читатели и до края на 2009г. ще увеличи 2,5 пъти тиража си.До 2010- края ще издадат и списание.
3. Как ще гласуваме на предстоящите избори две в едно или в различни дни? Няма да се приеме предложението 2 в 1и ще се гласва в два различни дни.
4. Да, земетресения- над 10 – но пак казах до 4,5 по Рихтер- в кръг
Наводнения – особено март- април, октомври бури – 4 с голяма сила на вятъра- 2 бури Май са другите две.
5. Началото на Прехода бе предизвестено Декември 2007 г. /през август 2007г./ Този преход е всъщност издигане и завъртване на Земята, но преди да стане това е необходимо Земята да претърпи промяна на географската и магнитната си оси. Магнитната земна ос изпреварва преместването на земната географска ос, с което се обеснява емоционалното и физическо неразположение на хората .
На физическо ниво промяната на магнитната земна ос ще заличи някои агресивни зони в човешкия мозък и ще отвори други зони в –способстващи оцеляването в прехода.
На земята тази магнитна промяна ще е съпроводена бури,температурни аномалии и разломи.
6. Поради тази промяна на магнитната земна ос- птиците губят орентацияи загиват.
7. Започват ли промени в човешкия организъм и каква е причината за тях?
Да, една от промените е хроничната умора, съпроводена с депресия и причината е в Силния Енергиен поток на Божията Любов, който поток възвисява Душата, а тя като чиста божия съставка се издига нагоре, но ако разумът е обременен с материални търсения тогава става блокаж- от там се обърква мозъчната дейност и се чувства апатия, умора, тъга, депресия- поради разминаване на мечти и реалност.
*Безсъние:
Сънят е онова състояние,когато Душата пътува необременена от Разума. А сега способностите на хората се отварят и съня /т.е блокажа на разума/ е ненужен. Информацията от космоса ще минава с цялото си богатство и сила без да е необходим съня, за предпазване. /Разширяват се знанията ви/.
*Главоболие и виене на свят- са следствие от промяната на ъгъла на магнитната и географската ос, също и нагласата на мозъка на новата земна ориентация, а и полека лека земното притегляне от 9.8 ще става 8.9, което също прави съответните мозъчни ориентации променливи.
*Проблеми с дихателната система.
Защото белите дробове ще претрансформират приетата светлинна енергия в биоенергия и притокът на кислород не ще е така нужен. Бронхите /ще пораснат, защото ще складират кислород и ще го подават прочистен енергийно и обогатен до всички органи.
Белите дробове ще са като антени на информация и преразпределение на тази информация според потребността на индивида.
Т.е дихателните проблеми ще са адаптация към намаляващия кислород в атмосферата на Земята.
– В храносмилателния тракт- там ще има промени, защото голяма част от микроорганизмите там ще загинат, поради променената по- висока вибрация на Земята- от там трудно ще се преработват белтъчините от животински произход- гадене, повръщане, изхвърляне и това е поради преминаване на стомашно чревния тракт към новите енергии в космоса- към преработка на фибри и растителни продукти в суров вид.
– Промени в съотношението кръв: лимфа /3:1/ към кръв: лимфа /1:3/, защото много от органите ще намалят своя обем, защото ще се захранват от Божията Енергия, а не от кръвта, което ще става чрез лимфата, затова тя ще увеличи обема си.
Поради намаляване на g /земното привличане/ ще се разреди костната система и мускулната маса ще олекне, гръбначния стълб ще се изправи.
– Промени и в пикочополовата система- няма да са същественни.
– Ще се размножаваме по стария начин, но не чрез повика на феромоните, а чрез чистата любов. Все още ще се запази генния носител на ДНК, но ще е освободено от кармичните дългове, ще е кодирано само знанието на космоса.Дълакът ще закърнее, защото ще отпадне функцията му на преработка на информацията, кодирана в гена- след Прехода няма да има кармични уроци /за четене/ от дълака.
*Рак и спин ще бъдат лечими още в края на 2009 година.
14.12.08
Предстои голямо земетресение в САЩ- от което е възможно голямо потъване на сушата към края на 2009 г.- м.ІХ- Х, но ако се промени агресивната политика и „безхаберието” е възможно да се смекчи удара.

16,02,2009 Йорданка Николова
Ст.Загора Стара Загора

По изчерпателна информация има в 4- те ми книжки