МОЛИТВА НА ИСУСОВ ВРЪХ

Мили приятели на в-к „Психо“, искам да ви разкажа за чудесния празник организиран от скъпите ми приятели и Лили Фероли на 22.06.10 г. на Исусов връх – над гр. Кърджали.

Дойдохме и ние от Стара Загора – аз и моите родители, Диди Найденова, Ирка, Николай Стойчев (който и записа всичко за телевизия „S“ – това е регионална телевизия, която предава всички важни събития в нашия град и особено Духовните), както и група от Бургас и София. На път за Кърджали небето бе покрито от страховити черни облаци, но пред нас грееше Слънце. Събрахме се в библиотеката при Лили и потеглихме към Исусов връх, който е над града, с много приповдигнато настроение. Самият връх, като огромна сцена, бе осветен от Слънцето, докато върховете наоколо, разположени в кръг, бяха забулени в черни, грозни облаци. Започнахме тържеството с музиката, дадена ми от Теб, и изпълнявана от нашите праотци – траките, Химни на Гея и Тангра. В тези мигове всеки сам в мълчание благодари на Земята, Слънцето и Бог, след няколко минути на благодарност и сливане с Красотата, се чу петел и ние продължихме нататък – с красив поетичен рецитал от нашите домакини. Прочетени бяха и молитви, с което Енергията на това място просто бликаше, Слънцето сияеше и аз прочетох твоите Нови Послания:

Попитах как ще мине там празника – ето и отговора:

– Спокойно, ще мине добре и ЩЕ БЪДЕ ДОБРО НАЧАЛО НА ОБЕДИНЕНИЕ И ЕДИНЕНИЕ НА СВЕТЛИТЕ МОИ ДЕЦА ТУК И СЕГА!

АМИН!

– Ти там каза и следното за нашето празненство:

– Дете, дете, вие тук се сляхте с Духа, чрез вашите Енергоизточници на благодатта – Гея и Тангра.

Тук и сега вие ОСВЕТИХТЕ за пореден път Канала на Гея и Тангра животворния, чрез което се ЕДИНЯВАТЕ С МЕН!/информацията е от 16.06.10 г./

Докато четях Посланията, се появиха козички, с което празникът ни стана още по-осветен и ето какво каза Ти за това тяхно появяване:

– Дете, дете, козата е символ на живота и разплода – така ви бе даден ЗНАК за дълголетие и благополучие, както и затова, че даровете ви са приети и, че ще се множат благата на делата ви. Накрая те ви дадоха знак, че работата ви е приключила и е време за прибиране – изпратиха ви, за да свършат своята работа, а именно да благословят района и отчетат своята благодарност към Мен, Земята, Слънцето – животните СЪЩО имат свои благодарствени ритуали, което вие не ОСЪЗНАВАТЕ, но и ТЕ са Мои чада и също ми благодарят.

Всъщност, докато четях Посланията, козите се появиха, а после изчезнаха – ние направихме виноизлияние, с което благодарихме на Земята и Слънцето, както и им дарихме хляб, след което направихме около трапезата кръг с кръстосани ръце – символ на ДНК спиралата ни и благословихме трапезата – всеки с една красива дума – Любов, МИР, СВЕТЛИНА… В този момент и козите се върнаха и ние споделихме с тях трапезата.

Но всяко тържество си има край, нашето – също. Разделихме се със скъпите домакини и другите приятели и тръгнахме – всеки към дома си, изпълнени с невероятната Красота на Родопите. През това време и другите върхове засияха, появи се и дъга, сърцата ни светеха от Любов и щастие – това видяха онези от хората, които имат това зрение. Докато пътувахме към Стара Загора бяхме придружавани от невероятно красив залез!

Сега тези мигове нашата Телевизия Стойчев споделя и с нашите съграждани.

Безкрайно сме доволни всички, защото почетохме нашата Земя и Природа, срещнахме се с приятели единомишленици и така чрез радостта се сляхме в единното цяло, наречено Бог!