Маргарита Праматарова: В 2012 г. ще има психопотоп, ако не започнем да се ценим един друг!

Взаимопомощта е пътят за оцеляването ни! На всяко действие ще има противодействие с двойна или тройни сила – ако е добро – по-добро, ако е зло – по-зло!

– Г-жо Праматарова, кога ще свърши кризата, която създава огромен стрес и трудности за хората?

– Кризата се отнася за много народи и държави. Но за да се преодолее кризата, трябва да промени начина на мислене на хората. Какво значи това? Ако приемем тази криза като лична или в твоя бизнес, трябва мисловно да се пренастроим, че ще може да излезем от кризата и да търсим изход за себе си. Значи първо помисляме за себе си, с една реална равносметка как да преодолеем страха, че няма да се справим.

Кризата е обща, но трябва да се преодолява от всеки човек сам за себе си, по свой начин. А този начин съдържа три етапа мислене, действие и визуализация. Това означава нова нагласа.

Първо, сам за себе си да отправиш тази нова мисъл – да се изчистиш от старото и да я насочиш към обекта, в който търсиш нещо ново!

Второ, мисловно трябва да насочиш тази реализация на новото, как да осигуриш доходи чрез банки, роднини и т.н. Ти сам ги поставяш задачата да излезеш първо мислено положително

от кризата и да търсиш взаимопомощ – имаш близки, приятели!държавата!

Третият момент е визуализацията – да видиш крайния резултат на това, което смяташ да правиш!

Това са трите лъча на взаимопомощта. Този мисловен процес го предаваме на цялата държава, стигаме до всички тези, от които зависим – управляващите, министри и депутати.

Но не трябва да се забравя, че ти си част от обществото и всичко това става в една държава, която самостоятелно е обвита в енергийна защита и не може да бъде безразлична към твоя мисловен процес!

Ти излизаш от твоите мечти, от единичното, но помагаш и на други хора да изкарват прехраната си. Един човешки мозък е една държава! Всеки човек, който иска да излезе от кризата, трябва да знае, че е част от това общество, той помага и на други хора, помага и на цялата държава!

И ако много бизнесмени се обединят в един мисловен процес да реализират това излизане от кризата, ще помогнат на цялата държава. Но отбелязвам, че всеки един човек трябва да прави нещо, да се стреми към нещо ново и полезно, не може винаги да чакаш от държавата!

– Много ли е опасен новият грип?

– Новият грип не е толкова опасен. Свинският грип, както и всеки нов грип, е мутация от много други грипове, които минават от един в друг, без да имат определено информационно въздействие. Това значи, че във всеки един организъм, свинският грип може да се прояви различно. Той не е едно съдържащ вирус. Това са група от вируси, които мутират и дават информация, че е нещо ново. Но не е! Свинският грип е съдържимо на други вируси и нямат определена формула, от която да се извлече. За това въздействието му е различно в различните организми!

Свинският грипен вирус мутира в организма и се групира с различни вируси, които в момента има в човека. Защото всички ние носим някакви вируси, които не се изявили, не са се проявили. Пак казвам, че информацията, която получавам е, че свинският грип е нова мутация от голям брой вируси, които нямат определено име и не са познати. Свинският грип не е идентичен вирус, а се е възпроизвел от други вируси.

Това се отнася за всеки нов грип! Няма място за притеснение у хората.

Българските продукти

Ние българите сме много издръжливи и силно защитени. От друга страна искам да обърна внимание на това, че лекарствата, които са произведени в България са по-силно и ефикасно действащи от внесените от САЩ. Лекарството произведено в САЩ, лекува най-силно хората в Северна Америка.

Затова отправям призив към българските учени – фармацевти, химици, физици, биолози и т.н., че няма в света мозъци, които така качествено да произвеждат и получават информация за лечебните свойства на нашите лекарства, като българските. И затова трябва да се увеличи производството на наши местни лекарства, защото информацията, вибрациите получаваме от нашите си географски ширини!

Знае се, че Земното кълбо е обвито от енергийна решетка и носи конкретна информация за съответната географска ширина. А в различните географски ширини има различно въздействие на различни планети, затова билките и лекарствените средства се натоварват енергийно различно. Нека да се обърнем с положителни мисли и с взаимопомощ към нашите фармацевти и учени да произвеждат лекарствата от нашите билки, и от нашата вода.

Българската вода и особено Рилската вода е най-добрата в света! Капката вода е толкова близка до тази, от която сме сътворени, съдържа всички необходими вещества и минерални соли. Българската вода е тази, от която е сътворен света!

Това трябва да знаем и да помним, да не налитаме на чужди лекарства. Не, че правя антиреклама, но нашите фармацевти, някой от които са и феномени, да се съберат и да направят всичко възможно, българина да почувства силата на българските лекарства! Да има специална лаборатория, където специалисти п преценяват, доколко чуждите лекарства помагат на нашите гари. Например дори отричаният напоследък наш български тетрациклин, произведен тук. е по-лечебен и силен от произведените лекарства в Китай, Северна Америка и т.н. Силата на действие може да е по-бавна на нашите лекарства, но са по-ефективни, защото отпадъчните вещества на чуждите лекарства съсипват бъбреците, панкреаса, черния дроб на българите.

Българските учени и производители трябва да знаят, че всяко едно българско лекарство е най-качественото за българите! Същото се отнася и за родните продукти от другите отрасли в стопанството и особено в земеделието, което произвежда храната за българите.

Значи най-важното е ние българите да усетим силата си като господари на … българското и да спрем тези, които правят реклама на чуждите, а не на своето родно производство. Но ще видите, че след 2013 г., всички ще търсим само българското!

– От какви болки се оплаква днес българина?

Усеща се много силно космично натоварване върху човешкия организъм и по-конкретно върху опорно-двигателния апарат и костната система. Това е пандемия! Например за 7 дни от около 60 човека преминали през мен всички бяха с едни и
същи оплаквания – натоварване на троичния нерв, на 2-3 шиен прешлен, 8-9-10 прешлен на гръбначният стълб и 3-4-5 опашен прешлен. Всички тези болки ирадират и натоварват кръстната област. Обаче човек се заблуждава и започва да мисли, че болките са в бъбреците или други органи в близост. Затова вина ги трябва да се проверява и да се прави изследване за плексит, междуребрена невралгия, на гръбначния стълб, после на бъбреците, пикочно-половите пътища, на червата в коремната област.
Хората се оплакват от рязка промяна в кръвното налягане от високо в ниско, или доближаване на двете граници! Оплакванията на моите пациенти, са оплаквания и на твоите пациенти, сподели с мен и личният ми доктор. А диагноза няма! Това е космично натоварване, това е пандемия. Космическата атака подготвя бъдещия човек за Новото време затова казвам, че това не е болест, а е лечение! Вид подготовка на българина за времето, когато ще оцелее.

Въздействието на Космоса е много силно върху костната система, защото казано на обикновен език – смазочното вещество, което смазва връзките между костите е намаляло. Триенето на ставите – колянна, раменна, прездизвиква силни болки. Това е пренагласа на костната ни система. Но пак казвам — българина не трябва да се плаши – това е подготовка за оцеляването!

– Има ли рецепта как българина да устои на „атаките“?

– При тази външна и „вътрешна“ криза за човека, задача номер едно днес на феномените е да повдигнат духа на българина.
Освен с изпращане на положителна енергия, това става и чрез припомняне на родовата памет, за мощта и силата на нашите предци от племенните съюзи, от които сме сътворени. Трябва да се обърнем към миналото и към предците, които чакат нашите
въпроси и са готови да ни помагат!

Силата идва от много далечни родови информацинни полета, от племенните съюзи отпреди Кубратово време, когато е имало български империи, а нашите предци са кръстосвали цялата Земя, сътворявали са градове, учили са другите народи да леят желязо, глина да пекат, кожи да обработват. Имам такава картина, чрез която се постига концентрация за повдигане на духа, за повишаване на положителната енергия и за разрешаване на проблеми, които идват от родови проклятия.

Българинът – това е най-силният и красив човек на Земята. Волен, безстрашен и умен.

Българският род няма да загине! Енергийният геноцид свърши – започва възкръсване, възраждане на съвременния дух, на българския род. И родовото проклятие свърши! Отпадъците от него ще се събират до 2013 г., а от страх и от срам много народи ще започнат да ни хвалят и ре нагаждат. Дано българина умее да прощава, това ще е много важно за бъдещето!

– Вие какви болести лекувате, както се питат феномени те най-често?

– Според мен въпросът се задава неграмотно, не само към мен, но и към другите феномени. Защото всяка болест е различно застъпена в човека и дава различна информация до каква степен се е „развила“ и на лекаря, и на лечителя.

Когато не мога да излекувам един болен, го насочвам с ясновидство къде да продължи лечението. Друг човек със същото заболяване е в друг период на болестта и лечителя може да му помогне и излекува. Но излекуването може да е временно, ако човек продължава да живее в същите условия, ако не промени поведението си – пак ще се разболее!

Феноменът може да блокира болката, но тя ще появи пак. Затова тук най-важна задача на феномена е да насочи пациента към съвременната медицина и лекарите, и снемане на епикриза. Феноменът трябва да вдъхне доверие на пациента към лекаря, че не всички са некадърни. Да отиде при лекаря и да обясни спокойно. Имат хората главоболие, но не бива постоянно да ги травматизират околните.

Лекарите днес са в много тежко положение. Те го усещат, но не го разбират, че оплакванията не са болест, а е Космична атака и ние не сме много подготвени. Тези нови оплаквания не са нови диагнози и болести! Това е състояние на организма -чрез болката да се промени и пренастрои човек към новия начин на съществуване и мислене!

Неофициално връзката пациент-лекар-феномен трябва да се засилва! Когато един феномен усеща неправилно лечение, трябва по един фин начин да поправи докторите, да ги насочи в правилната посока и най-важното да няма противопоставяне лекуващ-злепоставящ! Защото лошата мисъл се предава и умножава, и става пагубна за всички.

Лошата помисъл се закодира в подсъзнанието и атакува отрицателно всички! Трябва да има взаимопомощ и добра мисъл, че пациента е отишъл при този не при онзи лекар и т.н.

Алтернативната медицина също е създадена от Твореца, значи тя е необходима и ще се усъвършенства. Иска – не иска неалтернативната медицина и феноменалните способности на посветените хора, ще бъдат във взаимопомощ! Това лутане на всички нас е полезно, ще търсим себе си чрез изпитания и трудности, но този път засега е най-сигурен и точен.

Интервюто взе Офелия Илиева за книгата на Маргарита Праматарова “Прощавам ти…!”

В СЛЕДВАЩИЯ БРОЙ ЧЕТЕТЕ ПРОДЪЛЖЕНИЕТО НА ИНТЕРВЮТО, ЗА ДА РАЗБЕРЕТЕ КАКВО ЩЕ СЕ СЛУЧИ ПРЕЗ 2012 ГОДИНА СПОРЕД ИНФОРМАЦИЯТА, КОЯТО ИМА МАРГАРИТА ПРАМАТАРОВА.