Масова Медитация – 29 юли 2009, 1:19

На 17 юли 2007 в 11:11 GMT хора от всички краища на света се обединиха в най-масовата медитация, случвала се на Земята. В резултат, все повече хора се събудиха и осъзнаха. Вече не е необходимо да живеем в света, който познаваме, защото можем да създадем света, който желаем. Вече има достатъчно много като нас, които искат и са готови да подпомогнат глобалната промяна.

„Да възпламеним решетките III“ имаше за цел да повишим собствената си вибрация, да открием чистата радост и да отправим благодарност. След като възпламенихме собствените си полета, се включихме в решетките на Земята и се потопихме в енергийната система на планетата. Това, което се случи на 17 юли 2007 беше космическо отваряне, през което се изля много жива, високо заредена сила със събуждащ се потенциал. Тя беше проявление на енергията от Източника и беше на разположение на всички хора, които пожелаха да я приемат. Ние сме проводници, антени, и ние приехме тази енергия в себе си, след което й позволихме да се излее към водната система и земята под нас. В същото време, енергията на любовта, приемането, радостта и благодарността се натрупваше докато това се случваше, и ние вляхме и нея във водата. След това водната система разнесе енергията из цялата планета и започна лечение. Разпространението на енергията отне около година, след това се съхрани в кристално легло под Бразилия. Кристалът е живо същество, само по себе си, и може да приюти дори един от нас. Това кристално легло съхранява енергията от 17 юли 2008 насам. То излъчваше оттам своя потенциал навън и този юли ще е готово да бъде освободено. Тази енергия просто не може да остане там, защото съществува дисбаланс, затова трябва да се върне към Източника. Както ще направим и ние някой ден.

Енергията е готова да се върне вкъщи и небесата са разтворени в очакване. Можем да я изтеглим през себе си и да я върнем към Източника. Това е енергия на чист потенциал, чиста любов, чисто изобилие и чиста креативност. Това е колективната енергия на милиони хора, обединени като едно съзнание в продължение на един час. Това е изключително могъща способност за творене.

Нека се обединим отново за час. Нека съзерцаваме и размишляваме относно света, който желаем. Можете да медитирате, да се помолите, да си помечтаете, да си пуснете подходяща музика или просто да възнамерите – изберете сами своя начин. Представете си милиони хора, които пожелават нещо по-добро; свят на равенство, баланс, хармония и радост. Нека се съберем за един час и задържим визията за един нахранен свят, свят на изобилие за всички, свят на радостни опитности. Този свят съдържа чист потенциал за всички хора.

Вижте в ума си как би изглеждал този свят, вижте зелените поляни, прекрасните чисти реки, вдишайте чистия въздух. Вижте как хората се усмихват, колко са щастливи. Вижте как споделят един с друг и си помагат. Просто си го представете. Наистина го вижте в своето съзнание. Въображението е четката за рисуване на нашите творения. Вижте го по време на тези много специални енергии. Вижте го тук и го вижте как се сбъдва. Помнете, че не сте сами, ние сме милиони копнеещи за този нов свят.

А сега добавете детайлите, вижте цялата красота, която желаете. Добавете цветове, добавете чувства. Колкото по-детайлно възнамерявате, толкова по-силно става вашето намерение. Вижте хората да живеят не само в хармония един с друг, но и с планетата. Вижте как технологиите се обръщат към природата и работят за нейно и наше добро. Вижте как хората предизвикват старите идеи и приемат нови, по-добри, по-здравословни идеи. Вятърът на промяната може да бъде насочван и ето я нашата възможност съзнателно да изберем тази посока. Ние можем да променим света. Промяната започва в нашите сърца и умове.

Тази енергия ще бъде на наше разположение на 28 юли 2009 в 19:19 за Рио де Жанейро (или 29 юли 2009, 1:19 за България) през целия ден, но нейният пик ще бъде в определен момент в продължение на час. Този втори етап ще наречем „Да възпламеним решетките II“. Ако за първия етап в основата бяха радостта и благодарността, за този ще е просто да бъдем осъзнати за това кои сме и каква е нашата уникална роля в този космос. Нека възнамерим света, в който искаме да живеем. Съществува нова раса деца, готови да променят света отвътре. Те ще бъдат лидерите на това движение, ние просто разчистваме пътя за тях. Задават се много промени за този свят. Енергията, която ще поддържаме като колективна единица ще повлияе резултата от тези промени.

Нека се обединим около това, което ни свързва, вместо да се разделяме заради онова, което ни отличава. Нашите различия са всъщност удивително очарователни. Нека се обединим около знаенето, че има много повече отвъд погледа. Знайте, че ние можем да повлияем времето и пространството.