НАЙ-НОВИ ПРОГНОЗИ

7.XII.2008

– Господи, плашеща е разрастващата се агресия сред младите хора. На 5.12.2008 бе убит Стоян – студент по фармация в София с единадесет ритника ?! в главата от свои връстници.

Удивлява тази агресия, но тя сега излезе на повърхността, аз обаче я забелязах много по-рано – първите години след 1989 г. в най-малките – децата на 2 – 3 години. Когато споделях проблемът с родителите (аз работех до миналата година в детска ясла ) те казваха, че в къщи няма проблеми и децата гледат „само” анимация. „Погледнах” и аз и се ужасих – там бе пълно с насилие и цинизми, всяка втора дума е цинизъм. Всичко се върти около насилието. И сега е така.

Някога чух следната приказка: Една майка отишла при мъдрец, да го пита как да възпита у детето си добър човек, а мъдрецът и рекъл:

* На каква възраст е детето ?
* На четири месеца – отговорила майката.
* Закъснели сте седем месеца – отговорил мъдрецът

Много често напоследък наблюдавах как взимайки децата си от яслата, детето вместо да прегърне и целуне родителя се впускаше да скубе и бие, а той родителят се смееше. Много често не издържах и питах: „Защо му позволявате това – бие ви сега на 2 години, а какво ще стане на 12, а на 20 години ?”

Но какво би казал Ти Господи, за тази агресия?

– Дете, дете, семейството – майка, баща – дете са една силна и взаимозависима верига, когато се изчерпва потенциала на едно от звената – цялото пада надолу …… именно това сега се случва в семействата – те се разпиляват, а не се обединяват чрез Любовта – изчерпва се там този важен енергоизточник и целта да се спечели или докаже егото – всъщност изтощава енергосистемата и децата като най-зависим член и с най-слаба енергосистема поемат негативите на семейството и така остават незащитени от Злото, а именно така навлиза агресията, неприемането на другия, омразата, гнева, бунта, така и падат бариерите на възпитанието и всичко изригва като вулкан, защото е разбито семейството и неговата единствена и свята спойка Любовта и докато Тя – Любовта не се върне в дома няма да настъпи мир в душите на хората, а там ще властват – страхът, омразата, агресията, отричането на изконни ценности като Род и Родина, а така ще настъпи себеотричането, а това води до случващото с младите хора на Земята !

Смелост трябва за да се завърне Огънчето – т.е. Животът на дома, а това е Любовта, чрез грижата, лоялността и сплотеността ! Само едно общество сплотено чрез семейството – майка, баща, дете дават Мир и Спокойствие, а така и Сила на човек, народ, като и на Земята която обитават.

Върнете Любовта като основно съкровище в дома си и така ще спасите децата си, себе си и Земята.

5.01.2009

* Как ще се реши конфликта в Газа между Израел и Палестина ?

* Там мир в близките 2 години няма да настъпи в пълния смисъл. Но около 20.01.2009 ще се намеси арабския свят и временно, за около 5 месеца ще се сключи премирие, което ще е като тлеещ огън. Русия също ще вземе страната на Палестина и това ще ускори мира. САЩ нямат интерес от мир, но ще се намеси, защото Ал Кайда ще ги съсредоточи върху тях самите – т.е. в края на Януари и началото на Февруари – атентати в САЩ от Ал Кайда с цел да спре САЩ да поддържа Израел.

6.01.2009

* А как ще приключи кризата с газта поради проблеми между Украйна и Русия ?

* До 15.01. проблемът ще приключи след намеса на ЕС.

10.01.2009

* Има ли шанс тази криза да отвори 3 и 4 блок на АЕЦ България, г-н президента Първанов повдигна този въпрос ?
* Да, има такъв шанс 80-85% с подкрепата на Гърция, Югославия и Албания – есента на 2009 година отново ще има такъв проблем и това ще ускори изискването за отваряне на реакторите на 3 и 4 блок и ще бъде прието!

13.01.2009

* Ще има ли сваляне на правителството в следствие на планираната в сряда стачка ?
*

* Не, до сваляне на правителството няма да се стигне – стачката няма да има голям размер и ще разочарова подбудителите си, които няма да постигнат желаното, но ще се разкрият зад маските си. Тези стачки ще отрезвят хората и те ще видят Истината, но не тази на подбудителите (част от тях и извън България).

Тези стачки ще сложат край на фалшивите илюзии на хора домогващи се чрез тях до Власт, а така и до пари и до Слава – а вие знаете, кой стои зад този триглав Змей.

ЧЕНЕЛИНГ

Йорданка Николова

Стара Загора