ПИШАТ НИ: Д-Р ЕМИЛОВА НЕ Е ВИНОВНА

Името на д-р Емилова всява респект на силен и волеви човек, който постига всичко, което пожелае. За нея са снимани филми, носят се легенди, а и самата аз съм свидетел на излекувана тежко болна.

За съжаление, болната не спази съветите на докторката, тъй като й липсваше воля и отново е в същото положение, дори е по-зле, тъй като за придвижването си използва две патерици. Можем ли да кажем, че д-р Емилова е виновна?
Самата аз на младини се движех с една найлонова торбичка с лекарства. Имах всякакви вътрешни болести, включително и пиелонефрит. Пикът на болестите дойде с вагиналния ми цирей, който казаха, че трябва да бъде опериран. Свързах с наш приятел практикуващ йога и той ме посъветва да премина на 10 дневен пълен глад, като изпивам 3 л. дестилирана вода. В името на здравето си се реших и приложих гладолечението. Циреят изчезна, а заедно с него и останалите болести. Сега съм вегетарианка, не пия, не пуша, сутрин и вечер чета молитвите от молитвеника на Петър Димков. Чувствам се в отлично здраве и изпълнена с енергия. Затова и приветствах нашата роднина, когато се завърна от д-р Емилова. „Бог дава, но в кошара не вкарва“! – казва българският народ. Има си изисквания, които трябва да се спазват. Вегетарианството, чистата мисъл, ненасилието, отдаването на любов на всички, са едни от малкото, които са задължителни. Пък, който не ги спазва, Бог си го прибира, за да си почине от „трудния“ живот на Земята.
Приветствам д-р Емилова за огромния труд, който полага за да спаси заблудените души!
13.08.2010 г. С уважение: Донка Василева