ПОГОВОРИХМЕ ЗА 2012 ГОДИНА

02Между 21 и 23 август в село Фазаново, община Царево, се проведе първата конференция на тема “2012 година – началото на Промяната”.

Около 70 души от цялата страна 3 дни разговаряха по темата. Сензитиви с доказани качества, последователи на Петър Дънов и обикновени хора изслушаха с внимание експозето на Павел Дойчев – бивш каскадьор и актьор, който преди няколко години се завърна от САЩ, където получил първите си контакти с Космическия разум. В Америка, където бизнесът му преуспявал, той получил послание да търси истина в Странджа. Всяко лято Павел е тук, в странджанското село Фазаново. Тук контактите му продължават и сега. Той сподели с присъстващите виденията си по време на медитация, част от които вече се сбъдват.
В момента издателство “Психо” подготвя книгата му “До 2012 година остава малко време”.
Първата книжка “Бог каза: Няма време” от поредицата “Контактьори” е вече под печат и ще излезе в първите дни на месец септември – нейн автор е популярната вече Йорданка Николова.
Отношение по темата “2012 година – началото на Промяната” взеха Йорданка Николова, Бранимир Добрев, Дария и Гергана от Варна, Станка, Дафина Недялкова, Маргарита Праматарова, Валентин Терзиев и членове на “Общество за възстановяване на Христовото съзнание в условията на новата енергия” и гости от Холандия.
Йорданка Николова обясни подробно какво представляват Любовта и Прошката, защо са толкова важни за всеки човек и как да ги постигнем в сърцата си.
В два поредни дни участниците посетиха Бегликташ, където Павел Дойчев разказа езотеричната история на местността.
В събота две от участничките – Дафина и Станка получиха едно и също видение след приключването на разговорите за деня под ловния заслон, където се проведе конференцията. Двете дами бяха изключително развълнувани от това, което се яви пред тях – описаха в детайли фигури на огромни красиви мъже и жени, които по думите им изпълнили поляната пред заслона. До контакт с тях обаче не се стигнало. На зададени въпроси от Дафина и Станка непознатите фигури само им кимали с глави и се усмихвали. След видението Йорданка Николова влезе в контакт с Космическия разум, който й отговори, че това са атланти в етерно състояние и са дошли, за да подкрепят желанието на събралите се да се издигнат духовно.
Направените снимки ще бъдат анализирани допълнително, за да се установи дали ефирните същества са оставили някакъв отпечатък.
Дали ни очакват катаклизми?
Участниците единодушно стигнаха до заключението, че дори и да няма, усилията ни не са напразни, защото те вече ускорили ход по пътеката, която води към духовни трансформации и извисяване.
Благодарим на всички, които дойдоха. До нови срещи! А дотогава срещите ни ще бъдат на страниците на вестник “Психо”.
“Психо”