ПОСЛАНИЕ ОТ АЩАР – КОМАНДИРЪТ НА СИЛИТЕ НА СВЕТА

ashtarЗемни хора, ние ви обичаме! Не се смейте на тези наши слова. Както слънцето изгрява от изток и залязва на запад, така и това, което ви очаква, неизбежно ще се случи в близко бъдеще!


КАКВО ДА ПРАВИТЕ?

Останете спокойни и не пускайте в сърцето си страха. Съхранете вътрешния си мир и влезте в един от левитационните лъчове, които излизат от долните части на нашите космически кораби.

Сега, когато знаете какво трябва да правите,

ПРЕДАЙТЕ ПОЛУЧЕНАТА ИНФОРМАЦИЯ НА ВСИЧКИ СВОИ ПОЗНАТИ. ДОВЕРЕТЕ СЕ НА БОГА! ОСТАНА СЪВСЕМ МАЛКО ВРЕМЕ!

Възможно е ние съвсем скоро да не можем да удържаме земната ос, както я удържахме в последните няколко години с помощта на енергийни лъчове.

Има надежда великият планетарен катаклизъм да бъде избегнат. Но затова е нужно сътрудничеството на всички земни жители.

Старайте се да не излъчвате отрицателна енергия, изпитвайки недоверие, алчност, ненавист. Започнете да си помагате един на друг. По този начин вие изработвате положителни вибрации.

ОБИЧАЙТЕ БОГА!

Положителната енергия, която постъпва в големи количества, може да неутрализира отрицателната енергия, която е натрупана на полюсите на вашата планета – ако постъпи на време достатъчно количество положителна енергия, катастрофалното преместване на полюсите може да бъде предотвратено.

Вашата планета е жив организъм. Изпратете й положителна енергия, благодарете й за цялата красота, която тя ви дарява.

Окажете влияние на вашите правителства по всякакви достъпни за вас мирни начини и ги убедете да ни позволят да доведем на Земята нашите космически кораби и да споделим с вас нашите напреднали технологии.

НИЕ НЯМА ДА НАПРАВИМ ТОВА, ПРЕДИ ДА СМЕ СИГУРНИ, ЧЕ НЯМА ДА НИ ПРОСРЕЩНАТ ВРАЖДЕБНО.

С подкрепата на вашите правителства ние можем да осъществим добре организирана евакуация на планетата, ако това се наложи.

Надяваме се, че ще повярвате в думите ни. Ако не вярвате, направете изследвания и ще се убедите в правдивостта на казаното от нас.

Медитирайте ежедневно и истината ще ви се открие.

Бог да ви благослови.

Ащар