ПРАВО НА ОТГОВОР – КАКВОТО ПОВИКАЛО, ТАКОВА ОТГОВОРИЛО!

Никога не съм нагрубявал човек без повод, но има хора, които са интриганти, търсещи изява, там, където най-много хора ще могат да чуят какво е сътворил – в пресата.

Под достойнството ми е да отговарям на малоумен кастрат, изпълнен със завист и злоба като Пенчо Бойчев – циганина, както го наричат приятелите му и вместо да го предам в обятията на съда, както е редно, ще си позволя да го нарека – нещастник, лъжец, тъп манипулатор и жалък автор на книги / с тираж до 100 бройки/, в които няма и ред негова мисъл. Всичко е компилация. Та този велик радетел на библейски истини – Пенчо Бойчев /циганина/, крещи от камбанарията на своето величие срещу статия отпечатана във в.”Психо” – “Как ли ще реагира църквата на новите разкрития за Исус Христос и Мария Магдалена?” – написана от никому неизвестния според него Валентин Качев.

Пенчо бре, ако в някои от преражданията си успееш, /което е трудно за вярване/, да достигнеш духовно-интелектуалното ниво и известност, на което се намира Валентин Качев, със сигурност биха ти пораснали криле. Ама не би!

Пенчо, това, че те наричат “циганин” не е срамно, срамното е, че петниш името циганин. Че циганите са по-честни и по-запознати от теб с Библията и ясновидството. Пенчо, бре, от къде ти е известно и твърдиш, че: ”Исус не е човек от Пета раса. Той е първият представител на Шеста раса, която води начало от Неговото възкресение.”

Я, че ти си бил ясновидец бе, Пенчо. Вземи, та напиши, това твое, този път наистина лично творение до Ватикана, защото там не знаят за това откритие все още. Съжалявам, че един толкова отявлен лъжец-провокатор като теб, Пенчо Бойчев/циганина /не заслужава подобно внимание от моя страна, но е необходимо да се пресичат подобни оплювания от самото им начало, във вестниците та за в бъдеще да не се пишат такива пасквили. Пенчо, бре, нали четеш вестник “Психо”, дори пописваш в него, а във вестника са отпечатани големи статии какво представлява Шамбала. Как не можа поне от там да препишеш истината за Шамбала, а написа тъпотии, че “ Шамбала е подземен център на Черното братство, с което Исус няма отношение, нито желание да влиза там.

/ Пенчо, извинявай, не знаех, че Исус Христос е споделял с теб дали иска да влиза или излиза от Шамбала/. Наистина след смъртта си Той слиза за кратко време в ада с етерно тяло, където прави големи промени и после се връща на земята. /Браво, Пенчо, ето, такъв човек ни е нужен в днешният свят – да потвърждава какво точно е вършил Исус/. Трето, Исус не се нуждае от позволението на стоящи много по-ниско от Него и подчинени Нему същества, за да бъде допускан от тях в Шамбала./ Така де, що ще прави Исус в подземния център на Черното братство./ Изобщо Шамбала не е нищо особено /за теб съм уверен, че е така/и представлява такова място за хора с етерно тяло, в подобни условия на което ще живеят днешните хора след 2000 години.”

Пенчо, бре, скодоумнико, казваш, че Шамбала не е нищо особено, пък там живеели хора с етерни тела. А отгоре и на това добавяш – и в подобни условия, на което ще живеят днешните хора след 2000 години.

Пенчо, само пълен профан като теб може да напише подобна интерпретация за Шамбала и за Исус. Ами препрочети, прочети още няколко пъти какво си написал за Шамбала. Дали сам ще можеш да разбереш каква тъпотия си сътворил? Е, аз няма да ти я разшифровам. Може би някой от аула да ти подскаже… Но като знам колко си жалък, ще ти простя. Нали сега сме във времето на прошката и любовта?… И като последна възхвала към твоята компетентност и талант искам да цитирам върховните ти слова, за да останат в памет на сегашните и идните поколения: ”Досега няма случай контактьор по ченелинг да е говорил винаги истината, обратното е вярно – крайната цел на информацията винаги е манипулация на читателите.”

Пенчо, тъп Пенчо, личи ти малограмотността – явно не си чел книгата на книгите “Тайната доктрина”, от Елена Блаватска. Тя е поредица от девет тома и е написана под формата на ченелинг. Ама откъде да знаеш… А от нея трудно ще можеш да компилираш!

Пенчо, бре, защо в Интернет в рубриката, където се изписва твоето име, криеш годините си, къде живееш, какво работиш и какво степен на образование имаш? Защо страницата стои празна? Защо се пазиш хората да не научат какъв учен си? Не се притеснявай, аз ще ги улесня!

М.Миланов

5.02.2010

София

Текстът на Милан Миланов е публикуван в оригинал, без редаторска намеса