ПРАЗНИК В СТАРА ЗАГОРА

На 27 февруари се състоя премиерата на книгата “Съкровищата на тракийските царе – 2012” на Йорданка Николова. Зала 2 на хотелския комплекс “Верея” се пръскаше по шевовете, тъй като почитателите на авторката, която вече 10 години има контакт с Космическия разум, бяха изключително много. Мрачното и дъждовно време не разколеба хората да дойдат – имаше гости от Шумен, Кърджали, Бургас и София.

На събитието присъстваха журналистката Лияна Фероли, наблюдателят на “2012” Бранимир Добрев, изследователят на Перперикон Веселин Банчев, зографът Стоян Недев, художничката на енергийни картини и поетеса Елена Мури, художникът-багандист Иван Ламбов. В началото на премиерата тенорът от Старозагорската опера Симеон Симеонов поздрави присъстващите с песен на Учителя Петър Дънов. В своите изказвания гостите благодариха на Йорданка Николова за това, че чрез книгите си споделя онова, което знае, с всички и по този начин помага и на тези, които нямат достъп до подобна информация. Стоян Недев подари на авторката изкованото от него сърце с божия кръст /виж бр. 8, стр. 12 на в-к “Психо”/, с което изрази своята дълбока почит към делото й. Елена Мури призова всички в залата да се хванат за ръце, за да почувстват енергийната връзка, която свързва хората.

Тази пета поред книга е уникална с две неща – със сбъднатите предсказания, които са повече от 95 процента, както и с вярата, любовта и прошката, към които Йорданка не спира да ни призовава.

В този променящ се духовно и материално свят, на фона на глобални катаклизми в природата и в душевността на хората, Йорданка Николова е хроникьор “от фронта, където се води последната битка за спасяването на нашите души.

И петте й книги са учебници по духовно оцеляване – единственият начин за преминаване на следващото енергийно и еволюционно стъпало на човечеството.

Потокът от информация не спира и Йорданка вече мисли за следващата книга.

Екипът на вестника благодари на Йорданка Николова, че ни научи да не се страхуваме от Бог и ни накара да разберем, че Той не е сърдит старец, който ни гледа отгоре и си записва греховете ни в тефтерче, за да ни прати в ада след това, а е благ и всеопрощаващ изборите, които правим в живота си.

Анна Димитрова