ПРОГНОЗАТА ЗА 2009

НА Йорданка Николова,

Получена чрез ченелинг ПРЕЗ М. ДЕКЕМВРИ 2008

– Господи, вчера във Велико Търново бе констатирана 28°5′ С – температура. Онзи ден бе съобщено, че Венеция потъва.

На един от площадите „Сан Марко“ хората са газели във вода до колене. Съобщиха по БНТ – водата стигала 80 см. А снощи вилняха в България ураганни ветрове и причиниха много поражения. Пред очите ни стават невероятни неща, а ние още спим, Господи и само вяло се съобщават ненормалните събития и никой не си задава въпроса „Защо“. Сега цялото внимание е съсредоточено върху икономическата криза, но защо ли Господи, аз си мисля, че тя е изфабрикувана от някого, за да се всее смут и само Ти Господи, знаеш с още какви цели?

От доста време си мисля: „На кого толкова държим да подражаваме и вземаме за пример, на кого голяма част от българите оказаха прекалено доверие – превръщайки ги в идоли – на САЩ…

Но какво е САЩ Господи?! Една държава създадена чрез унищожение и геноцид над една велика цивилизация на индианците, една държава създадена от престъпници, мошеници, комарджии и всякакви авантюристи – изхвърлени от своите държави. А нали цялата Информация остава в гена?…

А ние – наследниците на старата, древна цивилизация – създала и разпространила държавност и уредба на Европа и Азия т.е. на половин свят – вземаме тази страна с агресивната й политика за пример… Дънов неслучайно е казал, че всяка империя, дошла с насилие и смърт над други народи, загива и отива безвъзвратно в историята.

Господи, нашите политици ще ни „качват на потъващия кораб“?

– Мое Свидно дете, тези глобални проблеми – като кризата в икономиката и срива на търпението и доверието на хората в управниците – не само в България, но и в света е именно онзи процес на сваляне на маските и разкриването на истинските лица на хората.

Да, кризата е измислена, защото на Злото му бе необходима Енергията на яростта, отчаянието, обезверяването на хората, защото то остана без „храна“ и така алчните станаха още по-алчни и обърнаха очи към къшея на бедняка. Така триглавият Змей на Злото – Власт, Пари и Слава отвори своята бездънна паст в дните преди Коледа за да погълне не само своите служители, но и Моите последователи, но не бива да се отчайвате, не бива да се поддавате на страх и агресия, защото

Новата 2009 г. ще дойде с много благи вести, неочаквани за всички българи

и всички потърпевши от тези изяви на злото и ако сърцата ви запазят Силата на Любовта, чрез Вярата и Прошката, то м. февруари и март ще бъдат за всички Мои чада дни на радост и благодат. Природата тихо, но не много кротко ще извършва своите трансформации, а това ще е повод за себеосъзнаването и пробуждането на все повече хора и така човечеството с бурно темпо в този период (февруари – март) ще си отговори на въпроса (вече окончателно) – какво иска и как го иска. Ще предстоят много парламентарни дебати, съпроводени с масови стачки – „за” и „против” решения, с което законите ще бъдат наистина в „ползу роду“.

Лицето на американския бизнес след май 09 г. окончателно ще блесне като вълк с окървавени зъби,

разкъсал плътта на много държави и унищожил ценностите на много етноси.

Истината за това кой подклажда всъщност мосюлманския фанатизъм ще се окаже потресаваща и твърде разобличаваща – скритата американска върхушка на Тайното правителство или т.нар. 13-те Евреи, основали го. Тогава ще стане ясно, кой всъщност управлява Злото и неговия Змей – Власт, Пари и Слава.

Септември ще е месец на покъртителни покаяния и разобличения

и много глави (в смисъл държавници) ще паднат, 2009 г, ще бъде година на пречистване на съюза, държави, организации, обединения и съглашения. 2009 г. ще е началото на разпада на Европейския Съюз като ескалатор и манипулатор на пазара на Европа и Изтока. Еврото ще претърпи голям инфлационен срив – есента 2009 г., м. май и юни България ще сключи много добър договор с Индия, който ще даде тласък в икономиката и ще се създадат нови производства и заводи.

През м. септември България, Русия, Полша, Унгария, Грузия и Украйна ще се обединят във взаимоизгоден търговски съюз с минимални отбранителни задължения.

Археологията в България ще учуди света (за пореден път) и за сетен път ще докаже Истината за древността й. Изборите в България през м. юли ще протекат доста бурно и скандално, но новият парламент, който ще бъде доста „шарен“ като политическо присъствие ще бъде населен с хора с чисти сърца, милеещи за род и Родина (Всъщност най-голям превес ще има БСП – но с по-малък от досега % на електората, всички други партии едва ще прескочат 4 %, а ДПС дори може и да не успее – поради осъзнаването на българското население).

През 2009 г, ще има много катаклизми

предстои изригване на вулкани в Атлантическия океан, Етна, Мпила, Пиринеите, Индонезия. Предстоят големи земетресения в Перу, Чили, Манила, Индонезия, Китай, Япония, Индия, Ирак, Италия – 7 до 8 тепен по Рихтер. е има 3 цунами в Индонезия, САЩ, Индия. айфуни и урагани с голяма сила – Венецуела – около

септември, САЩ, Мексико, Франция.

Хората по цял свят ще бъдат дезорганизирани и дезориентирани, ще се оплакват от странни и променливи болки по цялото тяло – без изяснена патология и причината ще е в променената магнитна ос (засега е 30о),

Ще настъпи голямо объркване в медицината, която ще онемее пред бума от оплаквания на хората – изследванията ще са нормални, а хората ще се чувстват зле.

Птичият грип отново ще всее смут в Азия и централна Европа, както и покрайнините на Русия и Латинска Америка.

СПИН и РАК ще се окажат лечими в края на 2009 г.

По цялата земя ще падат стари величия и ще изгряват нови звезди. В Мека ще се явят Исус и Дева Мария и ще призоват към Мир и Любов, чрез Словата си – това ще са енергийните, а не физическите им тела.

След 2009 г. хората от различните религии ще започнат да се обединяват в Мое Име.

Полека-лека от 2009 г. нататък фанатизмът и екстремизмът ще се укротят, чрез смирението и Любовта, които ще населят и техните сърца.

От септември 2009 г. Моят Син Исус често ще навестява насън и наяве Моите Чада за да се усили Вярата и Любовта и да се възцари хармонията в сърцата ви, а така да вървите смело по Пътя с всички негови битови и социални изпитания. Вярата на хората след септември 2009 г. ще има много по-мощни и силни измерения и те смело ще отстояват Истината

Климат

В България – мека зима с много валежи и снеговалежи (особено в средата на януари и около 15 февруари). Топла и дъждовна пролет – с наводнения. Горещо лято, студен август (първите десет дни) и много топъл септември. Есента ще е по-скоро закъсняло лято – суха, но плодородна. Декември 2009 г. – снегове и студ.

В Европа – топла зима, студена пролет – тежка с много наводнения и жертви, ветрове

и земетресения.

САЩ – урагани, жега, пожари, август – поледица и студ.

Азия тайфуни, сняг – на невероятни места. Жега на северния полюс ( над 15°С).

Циклони и антициклони ще вилнеят през април и май по цялата Земя – поради преместването на географската земна ос.

Етна ще се събуди 3 пъти през 2009 г. – така ще се отпушва Енергия за преместване на магнитната и земна оси, а това ще създаде приливи в Черно море.

Вести от Марс и други звезди.

Много странни събития ще ви изумят от Космоса в небето. Съобщения за НЛО ще се поместват в „сериозния“ печат почти постоянно. Много научни открития (част от тях и от България}. Човешките ви тела ще са в своя апогей. Ще се раждат деца, които ще ви изумяват.

Разбрах, че промяната на магнитната земна ос води и до болки („схващане“) в ставите и гръбначния стълб ?

– Така се променя оста на вашата костна система, олекотява се хрущялната тъкан и смазочната течност на ставите се „сгъстява”. След март 2009 г. при много хора ще се появят болки в дясното подбедрие, защото черният ви дроб ще се активира за изчистване на организма от токсините.

Как да се облекчи това?

– Да се избягват белтъчните храни, както и тези с консерванти (също и течности с консерванти). Добре е да се консумират зеленчуци и плодове с повече целулоза, да се приема бирена мая, витамини от група В, А или Е, да се избягва Слънцето – особено в силните му фази – без пряк достъп, както и преумората – физическата и умствена.

Добре е хората да търсят радостни преживявания (естествени, а не изкуствено предизвикани с алкохол или други халюциногени или наркотици) и да се съзерцава красота – музика, пейзажи, картини, животни… Ендорфините, отделяни при радост и красота укрепват имунната система, както и костната.

Говорете с децата си, слушайте ги и им показвайте красотата – това е полезно и за тях, и за вас – в емоционален и физически план.

По 50 гр. червено вино с 1 ч.л. мед преди сън също ще подпомага костите и хрущялната тъкан.

А нещо за Гърция и Турция ?

– През май-юни Гърция я очакват наводнения от приливни вълни от Средиземно море. Земетресения 4 до 6 степен по Рихтер – лятото и есента (късна есен). Голяма стачна вълна в началото на годината, която ще доведе до падане на правителство, което може да наложи и военен режим. Турция – март-април – земетресение 5 до 6 степен по Рихтер, както и през септември – октомври. Тук също ще има класови размирици, които ще доведат до военна диктатура.