РЕПТИЛОИДИТЕ СА БЕЗСИЛНИ ПРЕД ЛЮБОВТА

Честит Петровден!

– Днес, Господи, гледах предаването на Гала „На кафе“, в което говори Еленко Ангелов, чета и книгата „Проектът Монтоук. Експеримент във времето“.

Всъщност и на двете места се разказва за машини, създадени в САЩ, чрез които се предизвикват валежи, а оттам и наводнения, както и земетресения, като това е и нов вид оръжие, което може да въздейства и на съзнанието на хората. Еленко Ангелов каза, че това е от онези същества – гущероподобните, с цел да ни владеят, всявайки страх и манипулация. Той обясни как става това, чрез техни самолети, чиито дири в небето не изчезват по 24 часа, докато дирите, оставяни в небето от обикновени самолети, изчезват бързо. Още преди време, когато Те питах за обгазяването на Стара Загора, Ти бе казал, че това става с американските самолети, в чието гориво се слагат вещества, които след това се отделят като отпадъчен продукт. Еленко Ангелов каза още, че са проучвани водите след такива самолети и падналите валежи и са открити много малки частици от олово, цинк и други метали, които създават огледален щит, който чрез машина на Северния полюс на принципа на пинг понга насочва всичко това към определени страни и там стават тези валежи и наводнения, както и земетресения, за да се унищожава почвата и реколтата и така да се внасят ГМО продуктите от САЩ и техни съюзници. Еленко добре подчерта, че ние не сме съюзници, а слуги на САЩ и, имайки предвид управлението на Тайното Правителство, или 13-те евреи, които реално са икономическата сила, движеща Земята/или тези гущероподобни/, чиято единствена цел е тяхното собствено оцеляване, изхранване и облагодетелстване, аз бих се изплашила, Господи, ако не знаех, че Ти си ни дал механизма за защита. Ти вече си казвал много, но би ли ни казал отново, КАК ние, обикновените хора, потърпевши от това, да се защитим?

– Дете, дете, всичко, което правят тези Мои чада(защото и ТЕ са част от Мен), е САМО ускорител на вашата основна СИЛА – ЛЮБОВТА И СВЕТЛИНАТА. ТЕЗИ „ОРЪЖИЯ“ МОИТЕ ЧАДА НА МРАКА НЕ ПОЗНАВАТ И НЕ ВЛАДЕЯТ, но ЛЮБОВТА, ПРОШКАТА И СВЕТЛИНАТА, КАКТО И БЕЗПРЕКОСЛОВНАТА ВЯРА ПРОГОНВАТ МРАКА, ЗАЩОТО СВЕТЛИНАТА Е С ВИСОКА ВИБРАЦИОНННА ЧЕСТОТА, КОЯТО РАЗГРАЖДА ТЪМНАТА И ТЕЖКА МАТЕРИЯ, А ТОВА Е САМО НАЧИН ДА СТАНЕТЕ ВИЕ ТОВА, КОЕТО СТЕ – ИСТИНСКИ ВОЙНИ НА СВЕТЛИНАТА.

ВСИЧКИ ТЕХНОЛОГИИ НА ТЕЗИ СЪЩЕСТВА ИЗПОЛЗВАТ НИСКИ ЧЕСТОТИ, НО ВИСОКИТЕ ВИБРАЦИИ НА ЛЮБОВТА ГИ ЗАГЛУШАВАТ И ТАКА

ТЕ НЕ ВИ ДЕЙСТВАТ.

НЕ СЕ ПЛАШЕТЕ, НИТО СЕ ГНЕВЕТЕ, НО С МНОГО ЛЮБОВ ИМ КАЖЕТЕ

„НЕ“.

И НЕ Е НЕОБХОДИМО ТОВА ДА СТАВА НА ПРАВИТЕЛСТВЕНО НИВО, А

ВСЕКИ САМ Е СИЛА СРЕЩУ АРМИЯ ОТ ТАКИВА ЗМЕЙОВЕ И ГРЕЙОВЕ.

АЗ СЪМ ВИ ДАЛ СВЕТЛИНАТА, КАКТО И ЛЮБОВТА, КОЕТО Е И ТЯХНО ПРАВО, НО ТЕ ИЗБРАХА ТОЗИ СВОЙ ПЪТ И СЕГА СА УПЛАШЕНИ ОТ ТАЗИ ВАША НОВА СИЛА И ОСЪЗНАВАНЕ.

ЗАТОВА НЕ СЕ ПЛАШЕТЕ ОТ ТЕЗИ НАБЕЗИ И МАНИПУЛАЦИИ, А СМЕЛО НАПРЕД ВЪРВЕТЕ И ЧРЕЗ СВЕТЛИНАТА И ЛЮБОВТА СВОЕТО БЪДЕЩЕ ГРАДЕТЕ!

НЯМА СИЛА ИЗВЪН МОЯТА СИЛА НА ЛЮБОВТА И ПРОШКАТА И ВИЕ СТЕ ТЕЗИ, КОИТО ЩЕ ИЗБЕРЕТЕ НАКЪДЕ ДА ПОЕМЕТЕ! ЗЕМЯТА Е ЖИВА И ТОЗИ ЙОНИЗИРАЩ СЛОЙ Е САМО ЗА ДА СЕ ОПАЗИ ИНТЕНЗИТЕТА НА ОБРАТНОСТ НА ЕНЕРГИИТЕ ОТ ЖИВОТА НА ЗЕМЯТА, НО НАД НЕГО ИМА ДРУГ, НЕВИДИМ СЛОЙ ЗА материалните същности, който опазва истинските земни обитатели, който е на 7-мо земно измерение, а този огледален, йонизационен слой(използван от САЩ И ЗМЕЙОВЕТЕ) е на 5-то земно измерение.

ТАКА ЗЕМЯТА Е ЗАЩИТЕНА ОТ НАШЕСТВЕНИЦИ И АКО ТЕ РЕШАТ ДА СЪСИПЯТ ЗЕМЯТА, ТЯ ЩЕ ГИ УНИЩОЖИ, АКТИВИРАЙКИ СВОИ САКРАЛНИ ЦЕНТРОВЕ, КОИТО ХОРАТА ПАЗЯТ ОТ ХИЛЯДОЛЕТИЯ.

СПОКОЙНИ БЪДЕТЕ, ОБИЧАЙТЕ ЗЕМЯТА И ПАЗЕТЕ В СЪРЦАТА СИ ЛЮБОВТА И СВЕТЛИНАТА! ТАКА СМЪРТТА НЕ ЩЕ ВЛАСТВА В СВЕТА!

– Грейовете ли предизвикаха земетресението в Хаити, Господи?

– Не, Аз вече говорих за това. Но и всяването на смут, ЧРЕЗ ЗАСИЛВАНЕ НА СЛУХОВЕТЕ за тяхната Сила е НАЧИН ЗА СТРАХ И МАНИПУЛАЦИЯ!

Б. а.: АЗ ЛИЧНО МИСЛЯ, ЧЕ ИМАМ ДОКАЗАТЕЛСТВО ЗА ТОВА – РАЗКАЗАХ ВИ КАК НА 22.06 НИ ПРОВЕДОХМЕ РИТУАЛА НА ИСУСОВ ВРЪХ И КАКВИ ОБЛАЦИ НИ ПОСРЕЩНАХА, НО СЛЕД БЛАГОДАРНОСТТА НИ КЪМ ГЕЯ, ТАНГРА И БОГ, ВСИЧКИ ВЪРХОВЕ ПРОСВЕТЛЯХА. ТАМ ТЕЛЕВИЗИЯ „СТОЙЧЕВ” НАПРАВИ ЗАПИС. НА 21.06 ИМАШЕ ТАКОВА ПОСЕЩЕНИЕ НА ХОРА НА МЕГАЛИТА НАД БУЗОВГРАД, НО ТАМ ТЕ НЕ НАПРАВИХА, НИТО МОЛИТВА, НИТО БЛАГОДАРНОСТ – САМО СЕ ШЛЯЕХА БЕЗЦЕЛНО И … СЛЪНЦЕТО ЗАПОЧНА АКТА НА ЦЕЛУВКАТА, НО не влезе в „Дупката“.

Това е и знакът за силата на единението на човек, Бог и Природа!

Информацията е от 29.06.10 г.